TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Szerda este immár negyedik alkalommal osztotta ki a hazai szakma a Televíziós Újságírók Díját.

Az HBO saját gyártású sorozata, az Aranyélet 4 kategóriában összesen 7 jelöléssel indult neki az gálának. A „mutyi-Magyarországot” bemutató sorozat az este folyamán mind a 4 kategóriában díjra tudta váltani a jelölést, így az este egyik legnagyobb nyertese lett!

A legjobb női főszereplőnek immár második alkalommal Ónodi Esztert választották, a legjobb férfi főszereplő díját (Hollós Endre szerepében lehengerlő alakítást nyújtó) Anger Zsolt vehette át míg a legjobb mellékszereplő a gyönyörű és tehetséges Farkas Franciska lett Oszi megformálásáért. Az est egyik fő kategóriájában az Aranyélet duplázni tudott, és a tavalyi év után idén is elhódította a legjobb sorozatnak járó elismerést.  Az HBO ezzel 4 éve (a díj alapítása óta) zsinórban hozza el a legjobb televíziós sorozat trófeáját.

 

„2010 óta, amikor a magyar HBO elindította a saját gyártású műsorainak készítését, mind sorozatainkkal, mind dokumentumfilmjeinkkel a legfőbb ambíciónk olyan történetek elmesélése, amik azon túl, hogy szórakoztatóak, elgondolkodtatnak, tükröt tartanak társadalmunk elé. Megtisztelő, és nagy örömmel tölt el bennünket, hogy erőfeszítéseinket nem csak a nézők, de a televíziós újságíró szakma is elismeri. Ez is azt bizonyítja, hogy komoly az igény minőségi sorozatokra. Külön öröm, hogy az évről évre erősödő hazai sorozatos mezőnyben is kitűnnek produkcióink.” – mondta Krigler Gábor, a HBO kreatív producere.

 

A többszörös díjnyertes, nemzetközi filmfesztiválokon és 19 országban vetített saját gyártású HBO sorozat összes epizódja elérhető az HBO GO-n, az második évad első epizódja pedig regisztráció nélkül is megtekinthető az HBO online video platformján.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése