TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Szerda este immár negyedik alkalommal osztotta ki a hazai szakma a Televíziós Újságírók Díját.

Az HBO saját gyártású sorozata, az Aranyélet 4 kategóriában összesen 7 jelöléssel indult neki az gálának. A „mutyi-Magyarországot” bemutató sorozat az este folyamán mind a 4 kategóriában díjra tudta váltani a jelölést, így az este egyik legnagyobb nyertese lett!

A legjobb női főszereplőnek immár második alkalommal Ónodi Esztert választották, a legjobb férfi főszereplő díját (Hollós Endre szerepében lehengerlő alakítást nyújtó) Anger Zsolt vehette át míg a legjobb mellékszereplő a gyönyörű és tehetséges Farkas Franciska lett Oszi megformálásáért. Az est egyik fő kategóriájában az Aranyélet duplázni tudott, és a tavalyi év után idén is elhódította a legjobb sorozatnak járó elismerést.  Az HBO ezzel 4 éve (a díj alapítása óta) zsinórban hozza el a legjobb televíziós sorozat trófeáját.

 

„2010 óta, amikor a magyar HBO elindította a saját gyártású műsorainak készítését, mind sorozatainkkal, mind dokumentumfilmjeinkkel a legfőbb ambíciónk olyan történetek elmesélése, amik azon túl, hogy szórakoztatóak, elgondolkodtatnak, tükröt tartanak társadalmunk elé. Megtisztelő, és nagy örömmel tölt el bennünket, hogy erőfeszítéseinket nem csak a nézők, de a televíziós újságíró szakma is elismeri. Ez is azt bizonyítja, hogy komoly az igény minőségi sorozatokra. Külön öröm, hogy az évről évre erősödő hazai sorozatos mezőnyben is kitűnnek produkcióink.” – mondta Krigler Gábor, a HBO kreatív producere.

 

A többszörös díjnyertes, nemzetközi filmfesztiválokon és 19 országban vetített saját gyártású HBO sorozat összes epizódja elérhető az HBO GO-n, az második évad első epizódja pedig regisztráció nélkül is megtekinthető az HBO online video platformján.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése