TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Két hónapon keresztül gyűjtötte a mosolygós fotókat és a #laysmosoly hashtageket a Lay’s, hogy a Mosolyfestők Alapítványt támogathassa.

A sikeres kampány a készítők és a hashtag-gyűjtő nagyközönség szerint is üde színfoltja volt a kissé borongós téli időszaknak. Az alapítvány nevéhez hűen, sok mosoly keretében adta át a Lay’s-t forgalmazó Fővárosi Ásványvíz- és Üdítőipari Zrt. képviselője a kampány során beharangozott adományt. „Nagyon elégedettek vagyunk, hogy ennyi embert megérintett a kampány üzenete. Még ha csak fél percet is töltöttek el a mosolygós szelfi elkészítésével, és utána rohantak tovább, szerintünk akkor is megérte. Nem is lehet kérdés, hogy sikerként könyveltük el a Smile-kampányt, ahogy azzal kapcsolatban sincs kétségünk, vajon jó helyre került-e az adomány”– értékelte a kampányt Buzder-Lantos Nikoletta, a FÁÜ marketingigazgatója.


Hasonló jókedvvel fogadta a szervezet számára mérföldkövet jelentő pillanatot a Mosolyfestők Alapítvány is, ők kétségkívül nagyszerű és megérdemelt lehetőséghez jutottak a Lay’s adományával, amivel felelősség is jár. „A mi munkánk elsősorban a háttérben zajlik, általában csak utólag látványos, ráadásul önkéntes alapon segítünk mindig, így különösen jólesett, hogy egy olyan világmárka, mint a Lay’s végigvitte a minket támogató kampányát. Köszönjük nekik egyrészt a bizalmat, másrészt az elmúlt hónapok munkáját, illetve az adományt is, és megígérjük, hogy a jövőben is sok-sok fiatal arcára próbálunk majd mosolyt csalni” – mondta Nógrádi-Molnár Kinga is, az Alapítvány kuratóriumi elnöke.

A hashtagek gyűjtése és a mosolykampány ezzel lezárult, azonban az üzenete több síkon is tovább él – egyrészt sikeres küldetést teljesített a mindennapos mosolygást és a pozitív hozzáállást illetően, másrészt, ha csak pár hétre is, de fókuszba helyezte az önkéntes munkát, és felhívta a figyelmet annak fontosságára. Ezen gondolat jegyében a Mosolyfestők Alapítvány és a kampány szervezői egy jó hangulatú, közös festéssel zárták az együttműködést, amelynek ezúttal a rákospalotai Kontyfa Általános Iskola diákjai és pedagógusai örülhettek, az alapítvány választása ugyanis erre ez intézményre esett.

Számos PepsiCo dolgozó, köztük az aktivitást menedzselő brand csapat tagjai, illetve a kampány arcaként megismert Istenes Bence és a Mary Popkids zenészei együtt varázsolták szebbé az iskola egyik, korábban még sivárnak tűnő falrészletét. Az esemény minden bizonnyal nagy élményt jelentett minden résztvevőnek, bár a legjobban kétségkívül a Lay’s-t forgalmazó FÁÜ Zrt. dolgozói érezték magukat az önkénteskedés közben.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése