TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magyarország legnépszerűbb rock zenekarának gitárosa lett a Harley-Davidson magyarországi nagykövete.

Vadság, szenvedély, lázadás, az élet rockkal és szabadsággal fűszerezve, két életérzés, amely kéz a kézben jár és összeforr. Jelen esetben Sidi személyében, aki igen nagy utat tett meg, akinek gyermekkori álmai valóra váltak, de újra és újra képes visszamenni a gyökerekhez, és megélni a pillanatot. Ez a „hamisítatlan alföldi gyerek” már kissrác korában szerelembe esett, először úgy 10 évesen a zenébe, majd később a motorozás ejtette rabul.

Zenében egyből a keményebb, rock-metál vonal fogta meg, az Iron Maiden és a Pokolgép Totális Metál album dalai szóltak max hangerővel a kazettás magnóból. Zenerajongóból, zenész, majd igazi rocksztárrá vált, akit a hét minden napján körbevesznek a rajongók, aki zenésztársait a családjának tekinti. Sidi a koncert előtti másodpercekben, az intro alatt ki szokott nézni a felspannolt tömegre és ilyenkor egy pillanatra elmereng és boldogan gondol vissza a kezdetekre és az eddig megtett útra.

 

És ha már út, akkor Sidi másik szenvedélye a motorozás, és ahogy mondja, „legtöbbször nem az a lényeg, hogy hová megyünk, hanem csak felpattanunk a motorra és nekiindulunk a világnak, mert nem a cél, hanem maga az út a lényeg, ahogy ott ülsz a nyeregben és pillanatok alatt kitisztul a fejed és a gondolataid a helyükre kerülnek. A motorozás által pedig igaz barátságokra lelsz, gazdagabbá válsz tőle.”

„16 évesen a 251-es MZ nyergében úgy motoroztunk, hogy azt képzeltük, hogy egy Harley” – emlékszik mosolyogva vissza. Aztán úgy 1 éve végre már saját Harley-jára pattanhatott fel, és mint mondja, azóta tavasztól, őszig még a közértbe is azzal megy, esténként felül és sokszor cél nélkül nekivág egy pihentető, 1,5-2 órás túrának az Alföldön. 8 000 kilométerrel és számtalan szép élménnyel a háta mögött az igazi nagy útitervek is megszülettek már Sidi fejében: Las Vegas, Grand Kanyon, 66-os út, és a gyönyörű Ausztriába is visszavágyik. Szereti a klasszikus stílusú Heritage Softail gépét, de ha mégis lecserélné, akkor vagy egy Breakout, vagy egy Fat Boy modellt választana.

 

Sidi ott lesz a Budapest Motor Fesztiválon, a Harley-Davidson standjánál február 24-én 14:00-kor, hogy közös képeket készíthessenek vele a látogatók.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése