TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magyarország legnépszerűbb rock zenekarának gitárosa lett a Harley-Davidson magyarországi nagykövete.

Vadság, szenvedély, lázadás, az élet rockkal és szabadsággal fűszerezve, két életérzés, amely kéz a kézben jár és összeforr. Jelen esetben Sidi személyében, aki igen nagy utat tett meg, akinek gyermekkori álmai valóra váltak, de újra és újra képes visszamenni a gyökerekhez, és megélni a pillanatot. Ez a „hamisítatlan alföldi gyerek” már kissrác korában szerelembe esett, először úgy 10 évesen a zenébe, majd később a motorozás ejtette rabul.

Zenében egyből a keményebb, rock-metál vonal fogta meg, az Iron Maiden és a Pokolgép Totális Metál album dalai szóltak max hangerővel a kazettás magnóból. Zenerajongóból, zenész, majd igazi rocksztárrá vált, akit a hét minden napján körbevesznek a rajongók, aki zenésztársait a családjának tekinti. Sidi a koncert előtti másodpercekben, az intro alatt ki szokott nézni a felspannolt tömegre és ilyenkor egy pillanatra elmereng és boldogan gondol vissza a kezdetekre és az eddig megtett útra.

 

És ha már út, akkor Sidi másik szenvedélye a motorozás, és ahogy mondja, „legtöbbször nem az a lényeg, hogy hová megyünk, hanem csak felpattanunk a motorra és nekiindulunk a világnak, mert nem a cél, hanem maga az út a lényeg, ahogy ott ülsz a nyeregben és pillanatok alatt kitisztul a fejed és a gondolataid a helyükre kerülnek. A motorozás által pedig igaz barátságokra lelsz, gazdagabbá válsz tőle.”

„16 évesen a 251-es MZ nyergében úgy motoroztunk, hogy azt képzeltük, hogy egy Harley” – emlékszik mosolyogva vissza. Aztán úgy 1 éve végre már saját Harley-jára pattanhatott fel, és mint mondja, azóta tavasztól, őszig még a közértbe is azzal megy, esténként felül és sokszor cél nélkül nekivág egy pihentető, 1,5-2 órás túrának az Alföldön. 8 000 kilométerrel és számtalan szép élménnyel a háta mögött az igazi nagy útitervek is megszülettek már Sidi fejében: Las Vegas, Grand Kanyon, 66-os út, és a gyönyörű Ausztriába is visszavágyik. Szereti a klasszikus stílusú Heritage Softail gépét, de ha mégis lecserélné, akkor vagy egy Breakout, vagy egy Fat Boy modellt választana.

 

Sidi ott lesz a Budapest Motor Fesztiválon, a Harley-Davidson standjánál február 24-én 14:00-kor, hogy közös képeket készíthessenek vele a látogatók.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése