TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Millstatt tó főlé magasodó hegyoldalon hamarosan üvegtetejű bungaló várja vendégeit. A helyi turisztikai hivatal ingyen éjszakákat ajándékoz 5 párnak.

A Valentin-nap szokásai között az angol nyelvterületen mindenhol megtalálható a levélküldés: Angliában és az Egyesült Államokban névtelen és titkos üzenetekkel imponálnak a csodált személynek a szerelmes fiatalok. Ezt a hagyományt és a klasszikus nyereményjátékot ötvözi a figyelemfelkeltő akció, amely tegnap indult és április 12-ig tart. Az ezalatt beérkező levelekből zsűri választja ki az 5 legszebbet, amelynek szerzője a párjával együtt lesz a helyi turisztikai hivatal vendége. Nyereményük egy éjszaka a tó körül elhelyezkedő szállodák egyikében, majd egy éjszaka fent a kisházban, ahol panorámaablakok biztosítják a kilátást a tóra és a csillagos égre.

A mini hotel tervezői arra is figyeltek, hogy semmi ne zavarja a romantikát, így a házikó oldalán zárható széfben hagyhatják a vendégek a telefonjaikat és egyéb elektronikus eszközeiket.

A nyereményért azok indulhatnak a Valentin-napon indult kampányban, akik elektronikusan vagy hagyományos módon eljuttatják szerelmes levelüket a Millstätter See Tourismus GmbH, Kaiser-Franz-Josef-Str. 49, 9872 Millstatt am See címre vagy a liebesbrief@millstaettersee.at emailre.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése