TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Millstatt tó főlé magasodó hegyoldalon hamarosan üvegtetejű bungaló várja vendégeit. A helyi turisztikai hivatal ingyen éjszakákat ajándékoz 5 párnak.

A Valentin-nap szokásai között az angol nyelvterületen mindenhol megtalálható a levélküldés: Angliában és az Egyesült Államokban névtelen és titkos üzenetekkel imponálnak a csodált személynek a szerelmes fiatalok. Ezt a hagyományt és a klasszikus nyereményjátékot ötvözi a figyelemfelkeltő akció, amely tegnap indult és április 12-ig tart. Az ezalatt beérkező levelekből zsűri választja ki az 5 legszebbet, amelynek szerzője a párjával együtt lesz a helyi turisztikai hivatal vendége. Nyereményük egy éjszaka a tó körül elhelyezkedő szállodák egyikében, majd egy éjszaka fent a kisházban, ahol panorámaablakok biztosítják a kilátást a tóra és a csillagos égre.

A mini hotel tervezői arra is figyeltek, hogy semmi ne zavarja a romantikát, így a házikó oldalán zárható széfben hagyhatják a vendégek a telefonjaikat és egyéb elektronikus eszközeiket.

A nyereményért azok indulhatnak a Valentin-napon indult kampányban, akik elektronikusan vagy hagyományos módon eljuttatják szerelmes levelüket a Millstätter See Tourismus GmbH, Kaiser-Franz-Josef-Str. 49, 9872 Millstatt am See címre vagy a liebesbrief@millstaettersee.at emailre.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése