TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Szökjön ki egy fürdőbe! Ezzel a címmel indított kampányt a Magyar Fürdőszövetség, hogy szolgáltatásait télen is népszerűsítse.

A belföldi turizmusnak nagyon jót tenne, ha a magyar ember tisztában lenne azzal, hogy a nyári napokat idéző fürdőzésről télen sem kell lemondani, hiszen Magyarország bővelkedik jótékony hatású meleg vizű forrásokban, amelyek számos gyógy- és termálfürdőt táplálnak. Ezek a fürdők kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy testileg-lelkileg töltődjön föl a vendég a hideg télvégi napokon.

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére február 28-án akár 50%-os akciókkal is várják a lazítani, kikapcsolódni vágyó vendégeket a legtöbb hazai fürdőben. Számos fürdőben fél áron válthatók belépőjegyek, de sok létesítmény masszázs- és szauna szolgáltatásokat is kínál 50%-os kedvezménnyel ezen a napon. A Szövetség saját oldalán www.furdoszovetseg.hu tájékoztat arról, hogy az országban mely létesítmények, milyen szolgáltatásokra érvényesítik a kedvezményt.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése