TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Szökjön ki egy fürdőbe! Ezzel a címmel indított kampányt a Magyar Fürdőszövetség, hogy szolgáltatásait télen is népszerűsítse.

A belföldi turizmusnak nagyon jót tenne, ha a magyar ember tisztában lenne azzal, hogy a nyári napokat idéző fürdőzésről télen sem kell lemondani, hiszen Magyarország bővelkedik jótékony hatású meleg vizű forrásokban, amelyek számos gyógy- és termálfürdőt táplálnak. Ezek a fürdők kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy testileg-lelkileg töltődjön föl a vendég a hideg télvégi napokon.

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére február 28-án akár 50%-os akciókkal is várják a lazítani, kikapcsolódni vágyó vendégeket a legtöbb hazai fürdőben. Számos fürdőben fél áron válthatók belépőjegyek, de sok létesítmény masszázs- és szauna szolgáltatásokat is kínál 50%-os kedvezménnyel ezen a napon. A Szövetség saját oldalán www.furdoszovetseg.hu tájékoztat arról, hogy az országban mely létesítmények, milyen szolgáltatásokra érvényesítik a kedvezményt.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése