TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Rendhagyó kampánnyal népszerűsítette para-karaokéját a VIASAT3. A Sikítófrászhoz készült köztéri plakátokon a műsor kiemelt szereplői igencsak extrém helyzetekben láthatók.

A január 15-én indult országos közterületi kampány kreatív koncepciójának fejlesztője, a Young & Rubicam szándékosan viszolygást keltő elemeket használt, hangsúlyozva, hogy a műsor szereplőinek nem mindennapi próbatételeket kell majd kiállniuk éneklés közben. Varga Viktort így élő csótányokkal fotózták, Horváth Éva nyakába pedig egy valódi kígyó került. A plakátokon a készítők a január 26-án debütáló műsor két fő koncepcióját, a sikítást és az éneklést állították párhuzamba. A szereplők arcai mindkét szituációba beilleszthetőek: mikrofon nélkül sikoltásra, állatok nélkül éneklésre is gondolhat a járókelő. Bár a műsorban csak megfigyelők, a kampányban nem menekült a Sikítófrász műsorvezetője, Lakatos Márk és a négy zsűritag – Dér Heni, Ganxsta Zolee és az Animal Cannibals tagjai – sem. Őket a beharangozó promóban vetették alá a kínzásoknak.


Fotó: VIASAT3/Déri Miklós

A Sikítófrászban minden héten két háromfős celebcsapat verseng a zsűri kegyeiért és a végső győzelemért. Dolgukat nehezíti, hogy nemcsak énekelniük kell, hanem közben rendkívüli, és néha ijesztő próbatételeket is ki kell állniuk. A nyertes celebcsapatok a záró feladat során összegyűjtött pénzösszeget jótékonysági célokra ajánlják fel. A műsor rajongóinak nem kell majd aggódniuk, ha lemaradnak egy-egy epizódról: az adásokat bármikor vissza tudják majd nézni a VIASAT Play honlapján.


Fotó: Udvardi Attila

 

Alkotók listája:

Megbízó: Viasat Hungária Zrt.

Regionális brandigazgató: Lakinger József

Regionális marketingvezető: Bartus Szilvia

PR menedzser: Solymosi Eszter

Produkciós és on-air promóciós vezető: Prukner Brigitta

Line producer: Király Éva

 

Produkciós cég: Engfilm Produkciós Kft.

Utómunka: Benedek Zsolt

Rendező-operatőr: László Zsolt

Visual: Marafkó Bálint

 

Kreatív és grafika: Young & Rubicam

Senior copywriter: Simonyi Tamás

Art Director: Zleovszki Zsolt

Digital Head of Art: Kenczler Márton

Senior account executive: Mórádi Orsi

Producer: Nagy Ágnes

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése