TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Rendhagyó kampánnyal népszerűsítette para-karaokéját a VIASAT3. A Sikítófrászhoz készült köztéri plakátokon a műsor kiemelt szereplői igencsak extrém helyzetekben láthatók.

A január 15-én indult országos közterületi kampány kreatív koncepciójának fejlesztője, a Young & Rubicam szándékosan viszolygást keltő elemeket használt, hangsúlyozva, hogy a műsor szereplőinek nem mindennapi próbatételeket kell majd kiállniuk éneklés közben. Varga Viktort így élő csótányokkal fotózták, Horváth Éva nyakába pedig egy valódi kígyó került. A plakátokon a készítők a január 26-án debütáló műsor két fő koncepcióját, a sikítást és az éneklést állították párhuzamba. A szereplők arcai mindkét szituációba beilleszthetőek: mikrofon nélkül sikoltásra, állatok nélkül éneklésre is gondolhat a járókelő. Bár a műsorban csak megfigyelők, a kampányban nem menekült a Sikítófrász műsorvezetője, Lakatos Márk és a négy zsűritag – Dér Heni, Ganxsta Zolee és az Animal Cannibals tagjai – sem. Őket a beharangozó promóban vetették alá a kínzásoknak.


Fotó: VIASAT3/Déri Miklós

A Sikítófrászban minden héten két háromfős celebcsapat verseng a zsűri kegyeiért és a végső győzelemért. Dolgukat nehezíti, hogy nemcsak énekelniük kell, hanem közben rendkívüli, és néha ijesztő próbatételeket is ki kell állniuk. A nyertes celebcsapatok a záró feladat során összegyűjtött pénzösszeget jótékonysági célokra ajánlják fel. A műsor rajongóinak nem kell majd aggódniuk, ha lemaradnak egy-egy epizódról: az adásokat bármikor vissza tudják majd nézni a VIASAT Play honlapján.


Fotó: Udvardi Attila

 

Alkotók listája:

Megbízó: Viasat Hungária Zrt.

Regionális brandigazgató: Lakinger József

Regionális marketingvezető: Bartus Szilvia

PR menedzser: Solymosi Eszter

Produkciós és on-air promóciós vezető: Prukner Brigitta

Line producer: Király Éva

 

Produkciós cég: Engfilm Produkciós Kft.

Utómunka: Benedek Zsolt

Rendező-operatőr: László Zsolt

Visual: Marafkó Bálint

 

Kreatív és grafika: Young & Rubicam

Senior copywriter: Simonyi Tamás

Art Director: Zleovszki Zsolt

Digital Head of Art: Kenczler Márton

Senior account executive: Mórádi Orsi

Producer: Nagy Ágnes

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése