TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Exkluzív moziélmény érkezik a MOM Parkba

7868
A MOM Park új mozija a CİNEMApink mozihálózattal kötött megállapodás után még a valódi filmfanatikusok várakozásait is felülmúlja majd.

A MOM Park megújulása a tavalyi évben kezdődött, hogy a nemzetközi belsőépítészeti trendeknek megfelelően még harmonikusabb, letisztult környezetet kínáljon látogatóinak. A házban a közösségi terek mellett a gasztronómiának és a kikapcsolódásnak is kulcsszerepe van, ezért a felújítás második szakaszaként a mozi újjávarázsolását tűzte ki célul a MOM Park.

Az új üzemeltető a nemzetközi hátterű CİNEMApink, amely exkluzív mozizást kínál megfizethető áron. Az 1994-es alapítású cég mára kétszáz mozitermet üzemeltet Törökországban és idén kezdi meg nemzetközi terjeszkedését: új CİNEMApink mozik nyílnak többek között Cipruson, Grúziában, Szlovákiában és Magyarországon is.

 

A termekben a legújabb digitális Sony 4K vetítők minden szempontból a jelenleg elérhető legjobb képminőséget nyújtják, akár másodpercenként hatvan képkockás sebességgel. A legkorszerűbb hangélményért a hazai multiplexek közt egyedülálló Dolby Atmos 360 hangrendszer és a JBL hangszórók felelnek.

A kiemelkedő hang- és képélmény mellett az enteriőr is fontos szerepet kap: a különleges kialakítású design óriásfotelek és a 145 cm-es sorok közti távolság (az átlagos 100-120 cm helyett) biztosítja, hogy kényelmesen elnyújtózhassunk a film alatt. A párjukkal érkezők akár az „love-fotelt” is választhatják.

 

Egy rendhagyó tematikus könyvtár is várja a mozizni vágyókat, ahol nem csak a filmkedvelők találhatnak kuriózumokat. A gondosan összeválogatott könyveket a mozi vendégei minden további nélkül kölcsönvehetik, olvasgathatják a mozi előcsarnokában. Könnyed kikapcsolódáshoz, baráti estékhez pedig egy hatsávos bowlingpálya áll majd rendelkezésre az épülő komplexumban.

 

A technikai és építészeti megújuláson túl az eredeti nyelven vetített filmek továbbra is nagy hangsúlyt kapnak. Az újranyitás néhány hónapon belül várható.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése