TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány még az elmúlt évben indított gyűjtést két elöregedett altatógép lecserélésére.

Az akció sikeres volt, és több támogató, köztük az Exim Bank segítségével összegyűlt a pénz az új, életmentő készülékekre. „Nehezen indult az akció, de hát nem is csodálható, hiszen 10 millió forintba kerül egy ilyen műszer – mondta Smrcz Ervin, a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány elnöke. – Karácsony előtt már az egyik altatógépre megvolt a szükséges összeg, és most nagy örömünkre szolgál, hogy pár héttel az ünnepek után jelezni tudjuk: összegyűlt annyi adomány, hogy mindkét műszert meg tudjuk vásárolni.”

 

A gyermekkórházban évente több mint 5000 műtétet bonyolítanak le, amihez égetően nagy szükség van az altatógépekre. Nagyon fontos, hogy a sok beteg gyermek műtétjénél korszerű, biztonságos műszerek segítsék az operáló, altató személyzet munkáját és ezáltal a gyermekek mihamarabbi gyógyulását.


A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány hosszú évek óta Magyarország egyik legsikeresebben működő szervezete. Közkedvelt az adományozók körében, számos esetben pozitív példaként említik a különböző médiumok is. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy az Alapítvány mindig szem előtt tartotta és tartja a gyermekek érdekeit, hiszen a beérkező adományokat teljes egészében a Heim Pál Kórház fejlesztésére fordítja, a felhasználási területekről kimutatásokat is készít, amelyek mindenki számára elérhetők.

Az Alapítvány elnevezése már sejteti, hogy azzal a céllal jött létre, hogy támogassa a gyermekellátás körülményeinek javítását, így nagyobb összegeket fordít ezekre a területekre:
- a Kórház épületeinek felújítására;
- új, korszerűbb műszerek, eszközök beszerzésére;
- a dolgozók szakmai tudásának fejlesztésére.

 

Távlati célok
A már megvalósított projekteken túl nagy hangsúlyt fektet a távlati célok megfogalmazására is. Az Alapítvány távlati céljai között szerepel többek között a Kórház épületállományának korszerűsítése is. Ennek a területnek a fejlesztése már 1994-ben elkezdődött. Egy hosszadalmas folyamat lezárásaként 2009 áprilisában átadásra került egy modern épület, ami helyt ad a Gyermekbelgyógyászati osztály, a Gasztroenterológiai és Nephrológiai osztály, az Alvás Laboratórium és az Endoszkópiás Laboratórium kis betegeinek gyógyítására.

Az Alapítvány tovább szeretné segíteni a Heim Pál Gyermekkórház fejlesztését. A Közép-Magyarországi Gyermekgyógyászati Centrumként működő kórház egész Magyarországról fogadja a betegeket, hiszen több szakmában csak itt van gyermekellátás. Az Alapítvány terveket készített a Kórház manuális tömbjének megépítésére. A több mint tízmilliárdos program csak nagy támogatottsággal valósulhat meg, de ennek segítségével jelentősen fejlődhet Magyarországon túl, a környező országok gyermekeinek egészségügyi ellátása is.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése