TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Elismert gazdasági szereplők részvételével januárban rendezik az első interaktív fórumot.

Professzionális szakmai rendezvényszervező üzletággal bővül a HG Media csoport portfóliója. A HG a cégcsoporthoz tartozó egyik sales house, a KOD Média szervezői támogatásával már idén januárban neves előadókkal indítja el gazdasági konferenciasorozatát.

 

A HG Media csoport két évtizede nyújt teljes körű kommunikációs ügynökségi szolgáltatásokat hazai piaci és állami szereplőknek. 2017-től a társaság új üzletágat indít, és első lépésként már idén bemutatja első konferenciasorozatát. A gazdasági vitafórum célja, hogy lehetőséget biztosítson az üzleti topvezetők, gazdasági döntéshozók, közéleti véleményformálók és az államigazgatás vezető szakemberei számára, hogy első kézből szerezzenek naprakész információt a hazai és nemzetközi piaci változásokról, az egy-egy szakmát vagy szektort érintő fontosabb trendekről. A vállalkozások működését befolyásoló kihívásokat feldolgozó interaktív beszélgetéseken elismert cégvezetők, állami szervezetek, szakmai szövetségek képviselői vesznek részt.

 

A Fókuszban címet viselő konferenciasorozat első, január 26-án Budapesten rendezendő, a 2017-ben várható gazdasági folyamatokat elemző eseményén többek között Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Virág Barnabás, az MNB monetáris politikáért, pénzügyi stabilitásért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatója és Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója is ott lesznek. Az évnyitó esemény után hónapról hónapra terítékre kerülnek majd az európai uniós pályázatok kínálta lehetőségek, a logisztikai ágazat kihívásai, az ingatlanpiac helyzete, a munkaerőhiány kérdései, és a digitális forradalom gazdasági hatásai is.

 

Az új üzletágat Haraszti Márta vezeti, aki tavaly érkezett a cégcsoporthoz.  A szakember 1997-ben a Pesti Estnél kezdte karrierjét, később a MediaWorks munkatársa lett, ahol a Világgazdaság konferenciák projektvezetőjeként dolgozott.

A rendezvénysorozat részletei: konferencia.hgmedia.hu

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése