TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A legmagasabb elismerésben részesült az amerikai MarCom Awards díjátadón a VELUX vállalati értékek videósorozata a vállalati kategóriában.

A díjazott alkotás öt kisfilmben, összesen 16 helyszín – köztük Magyarország – 28 munkatársának részvételével mutatja be, hogy az öt VELUX érték milyen szerepet játszik mindennapjaikban. A személyes történetekben a szereplők többek között arról is beszélnek, hogyan jelenik meg életükben az alkotási vágy, hogyan dolgoznak együtt a kollégákkal és partnerekkel, milyen kihívásokkal szembesülnek munkájuk során.

 

Az amerikai MarCom Awards a marketing és kommunikáció területén elért kiváló teljesítményt díjazó nemzetközi elismerés. A 2016-os pályázatra mintegy 6000 munka érkezett. A megmérettetés legmagasabb elismerését, a Platinum díjat a kivételesen magas minőséget, kreativitást és leleményességet képviselő pályamunkáknak ítélik oda.

 

A VELUX értékek a cég vállalati kultúrájának alappillérei. Az öt VELUX érték egyfajta viselkedési kódexként működik a Cégcsoport mindennapjaiban.

 

A filmekből egy összefoglaló videó is készült Egy csapat, közös értékek címmel.

Az öt díjnyertes film ezen a linken érthető el.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése