TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az ügynökséget a piacvezető lakástakarék meghívásos tenderen választotta ki PR, médiaszervezés, employer branding és közösségi média feladatokra.

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. két meghívásos tender keretében kereste PR kommunikációs, valamint employer branding kommunikációs tanácsadó ügynökségét. A többkörös kiválasztási folyamat során mindkét esetben a Front Page Communicationsre esett a Fundamenta választása. A PR kommunikációs megbízás kiemelten a lifestyle médiát megszólító tartalmak előállítására, tanácsadásra, és sajtószervezésre vonatkozik.

 

Böröczi Péter, a Fundamenta Marketing és Termékmenedzsment vezetője hangsúlyozta: A Fundamenta célja, hogy a lakás-takarékpénztári és hiteltermékeikkel kapcsolatos üzenetek könnyen fogyasztható, érdekes és figyelemfelkeltő tartalmak segítségével jussanak el a közönséghez.”

 

A PR kommunikációs megbízás mellett a Front Page employer branding tanácsadói feladatok ellátására is megbízást kapott a Fundamentától. Az ügynökség így a meglévő és leendő munkavállalókat megszólító kommunikáció területén is folyamatos tanácsadással, valamint közösségi média menedzsmenttel segíti a lakás-takarékpénztár munkáját.

 

R. Kovács Dániel, a Front Page Communications ügyvezetője az új megbízások kapcsán elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy a Fundamenta minket választott, és a klasszikus PR munkák mellett employer branding területen is bizonyíthatunk a piacvezető hazai lakás-takarékpénztárnak.”

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése