TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az ügynökséget a piacvezető lakástakarék meghívásos tenderen választotta ki PR, médiaszervezés, employer branding és közösségi média feladatokra.

A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. két meghívásos tender keretében kereste PR kommunikációs, valamint employer branding kommunikációs tanácsadó ügynökségét. A többkörös kiválasztási folyamat során mindkét esetben a Front Page Communicationsre esett a Fundamenta választása. A PR kommunikációs megbízás kiemelten a lifestyle médiát megszólító tartalmak előállítására, tanácsadásra, és sajtószervezésre vonatkozik.

 

Böröczi Péter, a Fundamenta Marketing és Termékmenedzsment vezetője hangsúlyozta: A Fundamenta célja, hogy a lakás-takarékpénztári és hiteltermékeikkel kapcsolatos üzenetek könnyen fogyasztható, érdekes és figyelemfelkeltő tartalmak segítségével jussanak el a közönséghez.”

 

A PR kommunikációs megbízás mellett a Front Page employer branding tanácsadói feladatok ellátására is megbízást kapott a Fundamentától. Az ügynökség így a meglévő és leendő munkavállalókat megszólító kommunikáció területén is folyamatos tanácsadással, valamint közösségi média menedzsmenttel segíti a lakás-takarékpénztár munkáját.

 

R. Kovács Dániel, a Front Page Communications ügyvezetője az új megbízások kapcsán elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy a Fundamenta minket választott, és a klasszikus PR munkák mellett employer branding területen is bizonyíthatunk a piacvezető hazai lakás-takarékpénztárnak.”

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése