TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az Epson bejelentette, hogy januártól kezdődik a díjnyertes BT-300 okosszemüveg szállítása.

A BT-300 kompatibilis a DJI vállalat GO alkalmazásával és a könnyebb nyomon követhetőséggel a drón rajongók számára még jobb irányítást biztosít a pilóta nélküli járművek esetében. Emellett a BT-300 most sötétített változatban is elérhető lesz, hogy a drónpilóták napsütésben is egyszerűen követhessék a jármű útját. A sötétebb lencseárnyalattal rendelkező készülék előnye különösen a légi fotók és filmek készítése esetén mutatkozik majd meg. További opcióként jöhetnek szóba a piacon kapható különleges rögzítők, amellyel az okosszemüveg vezérlője biztonságosan csatlakoztatható a drón távirányítójához.

 

„A Moverio BT-300 készüléket azért alakítottuk át, hogy biztonságosabbá tehessük a drónok vezérlését és a légi filmezést, ami majd hozzásegíti a felhasználókat a vonatkozó előírások betartásához – mondta Michael Perry, a DJI stratégiai kapcsolatokért felelős vezetője. – A GO alkalmazással a Moverio okosszemüvegen a drónpilóták kristálytiszta, átlátszó, személyes nézetű (First Person View – FPV) képet kaphatnak a drón kamerájának köszönhetően, miközben szabad szemmel is követhetik az eszköz mozgását. A DJI GO applikáció kompatibilis a DJI Phantom, Inspire és Mavic termékcsaládok drónjaival, vagy akár az Osmo kézi akciókamerával.”

 

Tőrös Gáspár, az Epson projektorokért, hordozható eszközökért és üzleti megoldásokért felelős vezetője hozzátette: „A BT-300 kompatibilis a DJI GO alkalmazással, amely a Moverio Apps Marketről már letölthető. A további fejlesztések, mint a sötétített lencsés kivitel, pedig segítik a drónpilótákat, hogy szabad szemmel is folyamatosan követhessék a drón útját. Ez fontos az előírások betartása és a drónok irányítása miatt, mert lehetőséget biztosít a pilóta számára, hogy a feladatára koncentrálhasson, ne veszítse szem elől a járművét és gyorsabb döntéseket tudjon hozni.”

 

A Moverio BT-300 az Epson egyedi, szilícium-alapú Si-OLED (organikus fénykibocsátó dióda) digitális kijelző technológiáját használja. Ez a készülék jelenleg a piacon kapható legkönnyebb binokuláris, átlátszó okosszemüveg: a 2011-ben bemutatott, első generációs Moverio előd, amely korszakalkotónak számított a kiterjesztett valóság technológiát alkalmazó okosszemüvegek között, 72 százalékkal volt nehezebb.

 

A Moverio BT-300 készülék valóban átlátszó, mobil kiterjesztett valóság élményt kínál szilícium-alapú digitális Si-OLED kijelző technológiával és Android 5.1 operációs rendszerrel. A készülék észak-amerikai változata 2017 első negyedévében lesz elérhető. A Moverio BT-300 főbb tulajdonságait bemutató kisfilm itt érhető el.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése