TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az Epson bejelentette, hogy januártól kezdődik a díjnyertes BT-300 okosszemüveg szállítása.

A BT-300 kompatibilis a DJI vállalat GO alkalmazásával és a könnyebb nyomon követhetőséggel a drón rajongók számára még jobb irányítást biztosít a pilóta nélküli járművek esetében. Emellett a BT-300 most sötétített változatban is elérhető lesz, hogy a drónpilóták napsütésben is egyszerűen követhessék a jármű útját. A sötétebb lencseárnyalattal rendelkező készülék előnye különösen a légi fotók és filmek készítése esetén mutatkozik majd meg. További opcióként jöhetnek szóba a piacon kapható különleges rögzítők, amellyel az okosszemüveg vezérlője biztonságosan csatlakoztatható a drón távirányítójához.

 

„A Moverio BT-300 készüléket azért alakítottuk át, hogy biztonságosabbá tehessük a drónok vezérlését és a légi filmezést, ami majd hozzásegíti a felhasználókat a vonatkozó előírások betartásához – mondta Michael Perry, a DJI stratégiai kapcsolatokért felelős vezetője. – A GO alkalmazással a Moverio okosszemüvegen a drónpilóták kristálytiszta, átlátszó, személyes nézetű (First Person View – FPV) képet kaphatnak a drón kamerájának köszönhetően, miközben szabad szemmel is követhetik az eszköz mozgását. A DJI GO applikáció kompatibilis a DJI Phantom, Inspire és Mavic termékcsaládok drónjaival, vagy akár az Osmo kézi akciókamerával.”

 

Tőrös Gáspár, az Epson projektorokért, hordozható eszközökért és üzleti megoldásokért felelős vezetője hozzátette: „A BT-300 kompatibilis a DJI GO alkalmazással, amely a Moverio Apps Marketről már letölthető. A további fejlesztések, mint a sötétített lencsés kivitel, pedig segítik a drónpilótákat, hogy szabad szemmel is folyamatosan követhessék a drón útját. Ez fontos az előírások betartása és a drónok irányítása miatt, mert lehetőséget biztosít a pilóta számára, hogy a feladatára koncentrálhasson, ne veszítse szem elől a járművét és gyorsabb döntéseket tudjon hozni.”

 

A Moverio BT-300 az Epson egyedi, szilícium-alapú Si-OLED (organikus fénykibocsátó dióda) digitális kijelző technológiáját használja. Ez a készülék jelenleg a piacon kapható legkönnyebb binokuláris, átlátszó okosszemüveg: a 2011-ben bemutatott, első generációs Moverio előd, amely korszakalkotónak számított a kiterjesztett valóság technológiát alkalmazó okosszemüvegek között, 72 százalékkal volt nehezebb.

 

A Moverio BT-300 készülék valóban átlátszó, mobil kiterjesztett valóság élményt kínál szilícium-alapú digitális Si-OLED kijelző technológiával és Android 5.1 operációs rendszerrel. A készülék észak-amerikai változata 2017 első negyedévében lesz elérhető. A Moverio BT-300 főbb tulajdonságait bemutató kisfilm itt érhető el.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése