TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A GE Magyarország új szintre emeli a munkatársakkal törődést, azzal, hogy saját fitnesztermet nyit a Váci Greens campuson, ahol 2500 ember dolgozik.

A vállalat úgy véli, a rugalmas munkavégzés és a sportolási lehetőség hozzájárul ahhoz, hogy munkatársaik jól érezzék magukat: A munkatársak jólléte, boldogsága kiemelt szerepet kap a vállaltok stratégiájában, amelyek célja a tehetséges munkavállalók megtalálása és megtartása. Ezt ismerte fel a GE, amikor HealthAhead programja keretében saját fitnesztermet nyit a dolgozóinak. A Life1 által üzemeltetett FitnessWorks terem megnyitása újabb lépés a fenntartható és vonzó munkahely irányába.

A Váci Greens campuson jelenleg 2500 ember dolgozik a GE-nél, de 2017 végéig még ezer munkavállaló felvételét tervezi a vállalat. A munkatársak mintegy 70%-a Y-generációs, 60%-uk nő és több mint 50 nemzetiséget képviselnek. „Manapság a munka és magánélet közötti határvonal egyre keskenyebb, a munkavállalók elvárásai között már a rugalmas munkaidő, az egészséges táplálkozás és akár a napközbeni sportolási lehetőség is szerepel. Csak azok a vállalatok lehetnek hosszú távon sikeresek, akik felismerik ezt a trendet és a munkatársak elképzeléseinek megfelelően haladnak a korral” – mondta el Joerg Bauer, a GE Magyarország elnöke.

 

A GE mint példaértékű munkáltatói gyakorlatot folytató cég 2016-ban elnyerte az Employer Branding Awardot,  a közelmúlban pedig megkapta a GE Healthy Site Certification-t, amely igazolja, hogy a vállalat a Váci Greens campuson komoly erőfeszítéseket tesz a dolgozók egészséges életmódjának elérése érdekében. A sportolás támogatása mellett az étteremben vegán, gluténmentes és diabetikus ételek is elérhetők, a munkatársak különleges ergonómikus székeken ülnek, masszázson vagy éppen stresszkezelő tréningeken is részt vehetnek.

 

„Az egészséges életmód hajtóerejét maguk a kollégák adják; ők azok, akik sportcsapatokat szerveznek, vagy jóga órákat tartanak és folyamatosan figyelemmel kísérik azt, hogy az egészséges ételek kínálata megfelelő legyen az irodai étteremekben. A GE pedig olyan keretet biztosít, amelyben mindezt meg lehet valósítani. Ebbe a stratégiába illeszkedik a most megnyitott fitneszterem is, amely elsősorban GE-munkatársaknak és családtagjaiknak, barátaiknak nyújt sportolási lehetőséget” – tette hozzá Joerg Bauer.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése