TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az elmúlt évek talán legsikeresebb divattervező-üzletembere szíve már régóta a festészet felé húz, de most új életet kezdett.

Náray 15 éve kezdett festeni. Festői munkássága eddig kevesek által ismert titok volt, de a művész első nyilvános megmutatkozása alapján a számos rangos nemzetközi és hazai kiállítást rendező Jerger Krisztina, művészettörténész úgy véli, Náray képei a világ bármely kortárs művészeti galériájában megállnák a helyüket.

Nagy Norbert, a kiállítást támogató Stanton Chase magyarországi ügyvezető-partnere szerint fontos, hogy a szakterületükön vezető cégek a szakmájukon kívül másban is értéket találjanak, örömet leljenek. Szerinte a mecenatúra feltöltődés, de egyben jó érzés is a mecénás számára.

 

„A Stanton Chase nemzetközileg is fontosnak tartja a művészet támogatását, és mi nem is találhattunk volna ehhez izgalmasabb művészt, mint Náray Tamás” – véli Nagy Norbert. A Stanton Chase hazai vezetője szerint míg cége az üzleti életben vezetők pályafutását segíti elő, addig most egy sikeres üzletember-művész pályaváltásához járulhatott hozzá szerény eszközeivel.

 

Náray Tamás szerint a saját életében is mérföldkő a megnyitó, amely több mint életmód váltás, sokkal inkább az önmegvalósításának egy újabb, nyugodtabb állomása. A művész képei az elmúlt években döntően külföldi gyűjtők kezébe kerültek, és szakértők szerint már azóta is igen jelentős értéknövekedést mutattak fel. Mostantól már a hazai érdeklődők számára is nyilvánosan hozzáférhetővé válnak: az elmúlt öt év Náray-anyagát bemutató, KORIDOR elnevezésű, nem nyilvános tárlat a Palazzo Dorottya irodaházban a nemzetközi top fejvadász cég irodáiban és folyosóin található.

 


Náray Tamásról: https://starity.hu/sztarok/naray-tamas/eletrajz/

A Stanton Chase Internationalről: a Stanton Chase a világ top 10 személyzeti tanácsadó cégének egyike. A cég a nemzetközi gazdaság kulcsfontosságú iparágaiban rendelkezik sikeres szakmai tapasztalattal, kilenc szakmai területen hozott létre nemzetközi szakértői csapatokat. A Stanton Chase tulajdonosai a partnerei, akik egyéni felelősséget vállalnak azért, hogy minden egyes megbízást kiváló minőségben lássanak el. A Stanton Chase az Association of Executive Search Consultants szervezet tagja. Bővebb információkért látogasson el a www.stantonchase.com oldalra

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése