TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az elmúlt évek talán legsikeresebb divattervező-üzletembere szíve már régóta a festészet felé húz, de most új életet kezdett.

Náray 15 éve kezdett festeni. Festői munkássága eddig kevesek által ismert titok volt, de a művész első nyilvános megmutatkozása alapján a számos rangos nemzetközi és hazai kiállítást rendező Jerger Krisztina, művészettörténész úgy véli, Náray képei a világ bármely kortárs művészeti galériájában megállnák a helyüket.

Nagy Norbert, a kiállítást támogató Stanton Chase magyarországi ügyvezető-partnere szerint fontos, hogy a szakterületükön vezető cégek a szakmájukon kívül másban is értéket találjanak, örömet leljenek. Szerinte a mecenatúra feltöltődés, de egyben jó érzés is a mecénás számára.

 

„A Stanton Chase nemzetközileg is fontosnak tartja a művészet támogatását, és mi nem is találhattunk volna ehhez izgalmasabb művészt, mint Náray Tamás” – véli Nagy Norbert. A Stanton Chase hazai vezetője szerint míg cége az üzleti életben vezetők pályafutását segíti elő, addig most egy sikeres üzletember-művész pályaváltásához járulhatott hozzá szerény eszközeivel.

 

Náray Tamás szerint a saját életében is mérföldkő a megnyitó, amely több mint életmód váltás, sokkal inkább az önmegvalósításának egy újabb, nyugodtabb állomása. A művész képei az elmúlt években döntően külföldi gyűjtők kezébe kerültek, és szakértők szerint már azóta is igen jelentős értéknövekedést mutattak fel. Mostantól már a hazai érdeklődők számára is nyilvánosan hozzáférhetővé válnak: az elmúlt öt év Náray-anyagát bemutató, KORIDOR elnevezésű, nem nyilvános tárlat a Palazzo Dorottya irodaházban a nemzetközi top fejvadász cég irodáiban és folyosóin található.

 


Náray Tamásról: https://starity.hu/sztarok/naray-tamas/eletrajz/

A Stanton Chase Internationalről: a Stanton Chase a világ top 10 személyzeti tanácsadó cégének egyike. A cég a nemzetközi gazdaság kulcsfontosságú iparágaiban rendelkezik sikeres szakmai tapasztalattal, kilenc szakmai területen hozott létre nemzetközi szakértői csapatokat. A Stanton Chase tulajdonosai a partnerei, akik egyéni felelősséget vállalnak azért, hogy minden egyes megbízást kiváló minőségben lássanak el. A Stanton Chase az Association of Executive Search Consultants szervezet tagja. Bővebb információkért látogasson el a www.stantonchase.com oldalra

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése