TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Érdemes lesz időben érkezni, mert akár 2 millió forintos kedvezményt is el lehet csípni.

A Radio1 és Cooky élő bejelentkezésével indul november 25-én délután a Wallis Motor Pest MINI börzéje, amelyet a cég új kereskedésében tartanak. A Hungária körúti létesítményben a MINI külön épületet kapott, így az ikonikus márka már saját szalonnal büszkélkedhet Magyarországon.

A MINI Cube kétszintes épülete a szeptemberi nyitás óta máris zarándokhelyévé vált a márka szerelmeseinek, akik a mostani hétvégén minden eddiginél szívesebben látogatnak majd el a szalonba. A börze három napja alatt ugyanis jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg a készleten lévő új és használt modellek. Egy új Mini Cooper SD All4 Countryman például 1,3 millió forinttal, míg egy 10.000 kilométert futott Countryman 2,2 millió forinttal olcsóbban vihető haza az egész hétvégén, ami alatt a vendégeket finomságokkal, értékes nyereményekkel és gyerekprogramokkal várják a szervezők.

 

Aki nemcsak kapni, hanem adni is szeretne, az a MINI börze hétvégéjén is elhozhatja otthonról a gyerekek megunt játékait, hogy azokat a szalon előtt kiállított karácsonyi dekorációval ellátott Clubman csomagtartójában elhelyezze. A jótékonysági akció során összegyűlt játékokat a Heim Pál Gyermekkórház kisbetegei, valamint a Cseppkő Óvoda és a Cseppkő Gyermekotthon Központ lakói kapják karácsonyra. Miután az autó megtelik, a márka MINI nagykövetei, Király Linda, Tápai Szabina és Dr BRS lemezlovas vezetik majd el a gyerekekhez.

Wallis Motor Pest MINI Börze
Helyszín: 1143 Budapest, Hungária krt. 95.
Időpont: november 25 és 26., 9-18 óráig, november 27 9-14 óráig.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése