TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A jövő reménységét keresi a FIVOSZ

7788
Az Országos Fiatal Vállalkozói Díj győztese 500.000 forint értékű ügyvédi munkát és tengerentúli utazást kap.

November 13-ig van lehetőség pályázni a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) által meghirdetett Országos Fiatal Vállalkozói Díjra. A nyolcadik alkalommal kiosztásra kerülő díj a hazai fiatal vállalkozók legnagyobb presztízsű magyarországi díja. A szervezők 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással bíró természetes személyek jelentkezését várják. A díjazott egy éven át a fiatal vállalkozók nagykövete lesz, amely számos médiamegjelenéssel és előadói felkéréssel is jár, valamint a nyertes 500.000 forint értékű ügyvédi munkát és egy tengerentúli szakmai utat is kap.


Idén átadásra kerül a Jövő Reménysége Díj is, amelyre a "Vállalkozz Itthon!" TÁMOP-2.3.6.A projektek keretében létrejött vállalkozások tulajdonosai pályázhatnak. Az elismerést azt a fiatal vállalkozó fogja megkapni, aki a megalapítás óta a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta, fiatal kora ellenére is sikeres a gazdasági életben, és jó példaként szolgálhat társai számára.


Az Országos Fiatal Vállalkozói Díj és a Jövő Reménysége Díj átadására november 18-án, a Fiatal Vállalkozók Hete gálájának keretében kerül átadásra neves vállalkozók, multinacionális cégek vezérigazgatói, fiatal vállalkozók társaságában. A díj odaítéléséről a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének elnöksége fog dönteni.


A 2015-ös Országos Fiatal Vállalkozói díjat Keszthelyi Erik, a Keszthelyi Holding Zrt. tulajdonosa kapta, míg a 2015-ös év Jövő Reménysége Díjat Békési Brigitta, a Beautyrobic megálmodója vehette át.


A vállalkozás előtt álló vagy már saját céggel rendelkező fiatalokat ingyenes előadásokkal várja a FIVOSZ a 2016. november 14-én induló Fiatal Vállalkozók Hetén. A belépés a hét minden napján országszerte ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Az online regisztrációs lap a fivosz.hu oldalon található.
További részletek és jelentkezés: http://fivosz.hu/hirek/legyel-te-az-ev-fiatal-vallalkozoja-2016-ban-palyazz

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése