TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ma este Rotterdamban díjazták a zenei élet legjobbjait az MTV Europe Music Awards gálán, amelynek záróakkordjaként a Green Day beszólt az amerikaiaknak a keddi elnökválasztás előtt.

Hatalmas buli volt vasárnap este a rotterdami Ahoy stadionban, a 23. alkalommal megrendezett MTV Europe Music Awards gála ezúttal itt nyitotta meg kapuit az. Az est háziasszonya, Bebe Rexha látványos belépője után Bruno Mars és 24K Magic című szám nyitotta a show-t a teltházas csarnokban. Később a konferanszié is énekelt, először Martin Garrix oldalán adta elő az In the Name of Love című slágert, amelyhez a dallamot a Netherlands Student Orchestra gyerekekből álló vonószenekara szolgáltatta, majd az I’ve Got U következett. A fellépések és a konferálás mellett Bebe Rexha az este folyamán 15-ször öltözött át.

Az est legnagyobb nyertese Justin Bieber volt, aki összesen három szobrocskát nyert, köztük a ’Legjobb dal’ és a ’Legjobb kanadai előadó’ kategóriákban, sőt a Belieber fanok idén újra megnyerték példaképüknek a ’Legnagyobb Rajongótábor’ díjat is. Az est másik nagy nyertese Lady Gaga volt, aki a ’Legjobb Női’ és a ’Legjobb Stílus’ kategóriákban aratott győzelmet. Szintén két díjjal térhetett haza Martin Garrix, Shawn Mendes és a Twenty One Pilots is. Beyoncénak ugyanakkor egyet sem sikerült díjra váltania az öt jelöléséből. Idén Prince tiszteletére az EMA szobrocskákat lilába öltöztették.

 

A díjátadón a Global Icon-díjas Green Day is színpadra lépett, a közönség most először hallhatta Bang Bang című, vadonatúj slágerüket, majd a gála zárásaként a punk banda előadta korábbi American Idiot című számát is, célozva a kedden esedékes amerikai elnökválasztásra.

Aki lemaradt, megnézheti a gála feliratos ismétlését november 7-én 22.00 órakor a VIVA-n, vagy 20.00 órakor az MTV-n.

 


 

A 2016-os MTV EMA győztesei

LEGJOBB DAL: Justin Bieber - Sorry

LEGJOBB VIDEO: The Weeknd ft. Daft Punk - Starboy

LEGJOBB NŐI: Lady Gaga

LEGJOBB FÉRFI: Shawn Mendes

LEGJOBB ÉLŐ: Twenty One Pilots

LEGJOBB ÚJ: Zara Larsson

LEGJOBB POP: Fifth Harmony

LEGJOBB ROCK: Coldplay

LEGJOBB ALTERNATÍV: Twenty One Pilots

LEGJOBB HIP HOP: Drake

LEGJOBB ELEKTRONIKUS: Martin Garrix

LEGJOBB FELTÖREKVŐ: DNCE

LEGNAGYOBB RAJONGÓTÁBOR: Justin Bieber

LEGJOBB NAGYSZÍNPAD: Martin Garrix - Isle of MTV, Málta (2015)

LEGJOBB STÍLUS: Lady Gaga

GLOBAL ICON: Green Day

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése