TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ma este Rotterdamban díjazták a zenei élet legjobbjait az MTV Europe Music Awards gálán, amelynek záróakkordjaként a Green Day beszólt az amerikaiaknak a keddi elnökválasztás előtt.

Hatalmas buli volt vasárnap este a rotterdami Ahoy stadionban, a 23. alkalommal megrendezett MTV Europe Music Awards gála ezúttal itt nyitotta meg kapuit az. Az est háziasszonya, Bebe Rexha látványos belépője után Bruno Mars és 24K Magic című szám nyitotta a show-t a teltházas csarnokban. Később a konferanszié is énekelt, először Martin Garrix oldalán adta elő az In the Name of Love című slágert, amelyhez a dallamot a Netherlands Student Orchestra gyerekekből álló vonószenekara szolgáltatta, majd az I’ve Got U következett. A fellépések és a konferálás mellett Bebe Rexha az este folyamán 15-ször öltözött át.

Az est legnagyobb nyertese Justin Bieber volt, aki összesen három szobrocskát nyert, köztük a ’Legjobb dal’ és a ’Legjobb kanadai előadó’ kategóriákban, sőt a Belieber fanok idén újra megnyerték példaképüknek a ’Legnagyobb Rajongótábor’ díjat is. Az est másik nagy nyertese Lady Gaga volt, aki a ’Legjobb Női’ és a ’Legjobb Stílus’ kategóriákban aratott győzelmet. Szintén két díjjal térhetett haza Martin Garrix, Shawn Mendes és a Twenty One Pilots is. Beyoncénak ugyanakkor egyet sem sikerült díjra váltania az öt jelöléséből. Idén Prince tiszteletére az EMA szobrocskákat lilába öltöztették.

 

A díjátadón a Global Icon-díjas Green Day is színpadra lépett, a közönség most először hallhatta Bang Bang című, vadonatúj slágerüket, majd a gála zárásaként a punk banda előadta korábbi American Idiot című számát is, célozva a kedden esedékes amerikai elnökválasztásra.

Aki lemaradt, megnézheti a gála feliratos ismétlését november 7-én 22.00 órakor a VIVA-n, vagy 20.00 órakor az MTV-n.

 


 

A 2016-os MTV EMA győztesei

LEGJOBB DAL: Justin Bieber - Sorry

LEGJOBB VIDEO: The Weeknd ft. Daft Punk - Starboy

LEGJOBB NŐI: Lady Gaga

LEGJOBB FÉRFI: Shawn Mendes

LEGJOBB ÉLŐ: Twenty One Pilots

LEGJOBB ÚJ: Zara Larsson

LEGJOBB POP: Fifth Harmony

LEGJOBB ROCK: Coldplay

LEGJOBB ALTERNATÍV: Twenty One Pilots

LEGJOBB HIP HOP: Drake

LEGJOBB ELEKTRONIKUS: Martin Garrix

LEGJOBB FELTÖREKVŐ: DNCE

LEGNAGYOBB RAJONGÓTÁBOR: Justin Bieber

LEGJOBB NAGYSZÍNPAD: Martin Garrix - Isle of MTV, Málta (2015)

LEGJOBB STÍLUS: Lady Gaga

GLOBAL ICON: Green Day

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése