TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A New York-i Pier 36-ban debütált a KENZO x H&M kollekció egy különleges bemutatón, amelyet Jean-Paul Goude divatlegenda rendezett.

A meghívott vendégek részesei lehettek annak a vibráló és játékos energiának, amely a Kenzo kreatívigazgatói, Carol Lim és Humberto Leon által tervezett KENZO x H&M kollekció darabjaira is annyira jellemzőek.

Sam Spiegel dalának, az “Express Yourself” ez alkalomra készített remixének ritmusára táncosok, beatboxerek és zenészek gyűltek össze, hogy az önkifejezés szépségét és erejét ünnepeljék. A koreográfiát Ryan Heffington jegyezte, a bemutatót követően pedig a meglepetés-vendégként fellépő rapper, Ice Cube felelt a hangulatért.

 

„A mai este mindannak a megünneplése volt, amit annyira szeretünk a KENZO x H&M kollekcióban: a különböző világok vibráló és váratlan találkozását. Felejthetetlen volt ez a bemutató” – mondta Carol Lim és Humberto Leon, a KENZO kreatív igazgatói.

 

„A KENZO x H&M kollekció debütálása igazán különleges volt – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója. – Fantasztikus volt látni, ahogy életre kelt ez a hihetetlen mintákat, színeket és energiát ötvöző kollekció. Igazi megtiszteltetés volt felkérni a bemutató megrendezésére Jean-Paul Goude-ot, aki tökéletesen megragadta a kollekció hangulatát.”

 

A KENZO x H&M kollekció a világ 250 H&M üzletében, valamint online lesz kapható november 3-tól.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése