TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A New York-i Pier 36-ban debütált a KENZO x H&M kollekció egy különleges bemutatón, amelyet Jean-Paul Goude divatlegenda rendezett.

A meghívott vendégek részesei lehettek annak a vibráló és játékos energiának, amely a Kenzo kreatívigazgatói, Carol Lim és Humberto Leon által tervezett KENZO x H&M kollekció darabjaira is annyira jellemzőek.

Sam Spiegel dalának, az “Express Yourself” ez alkalomra készített remixének ritmusára táncosok, beatboxerek és zenészek gyűltek össze, hogy az önkifejezés szépségét és erejét ünnepeljék. A koreográfiát Ryan Heffington jegyezte, a bemutatót követően pedig a meglepetés-vendégként fellépő rapper, Ice Cube felelt a hangulatért.

 

„A mai este mindannak a megünneplése volt, amit annyira szeretünk a KENZO x H&M kollekcióban: a különböző világok vibráló és váratlan találkozását. Felejthetetlen volt ez a bemutató” – mondta Carol Lim és Humberto Leon, a KENZO kreatív igazgatói.

 

„A KENZO x H&M kollekció debütálása igazán különleges volt – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója. – Fantasztikus volt látni, ahogy életre kelt ez a hihetetlen mintákat, színeket és energiát ötvöző kollekció. Igazi megtiszteltetés volt felkérni a bemutató megrendezésére Jean-Paul Goude-ot, aki tökéletesen megragadta a kollekció hangulatát.”

 

A KENZO x H&M kollekció a világ 250 H&M üzletében, valamint online lesz kapható november 3-tól.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése