TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Mercedes-Benz kecskeméti gyára a munkavállalói lojalitás növelése érdekében mintegy 900 dolgozójának, illetve családtagoknak, barátoknak hozta el ezt az élményt.

A Mercedes-Benz szurkolói csapatot buszok szállították a pályához és vissza, a rendezvényen pedig teljes ellátásukról gondoskodott a vállalat. A Mercedes-Benz élménysátornál kerékcsere és raceroom verseny, a színpadon szórakoztató programok zajlottak, a Mercedes-shopban ajándéktárgyakat lehetett vásárolni.

„Hasonló magával ragadó, csapatszellemtől és összetartástól fűtött élményben még nem volt részem, pedig Európa több pontján is részt vettem csapatépítő eseményeken. A Mercedes-Benz Gyár közössége varázslatos hangulatot teremtett a lelátókon és lelkesen buzdította a Mercedes-versenyzőket. Számunkra ez azért fontos, mert a legjobb minőséget csak elégedett és elkötelezett dolgozókkal lehet elérni. A Mercedes-Benz kecskeméti gyárában ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkatársaink számára a szakmai perspektíva mellett különböző szabadidős és egészségügyi prevenciós programok is elérhetőek legyenek. A DTM jó alkalom volt arra, hogy együtt töltsünk egy felejthetetlen napot egy autentikus helyszínen” – mondta Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezetésének elnöke.

„Gyárunk a Mercedes-Benz által szponzorált eseményekre és versenyekre rendszeresen sorsol ki belépőket, így nyílott alkalom arra, hogy dolgozóink és családtagjaik részt vehessenek a DTM-en. Vállalatunk sportosztálya számos ingyenes programot kínál a munkavállalóknak a rekreációra, a technikai sportok szerelmeseit a motoros klubunk formálja közösséggé. A Mercedes-Benz Gyár nem csak biztos állást és kiszámítható jövőt kínál a munkakeresőknek Kecskeméten, de jó hangulatú közösségi programokat és családias légkört is” – tette hozzá Benyó Zsuzsanna, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. Kommunikációs és vállalati kapcsolatok vezetője.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése