TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az 1mondat elnevezésű kampányban rövid, egyetlen mondatból álló filmajánlókat vár a filmcsatorna.

A cél, hogy megismertessék az interneten aktív filmrajongókkal a csatorna kínálatát. „A felhasználóktól rendkívül rövid, egy mondatos ajánlókat várunk egész októberben, amikben frappánsan kell összefoglalni az általuk választott egy vagy több film lényegét – árulta el Hetyei Viktor, a Paramount Channel Regionális Programigazgatója. – A kampánnyal szeretnénk elérni, hogy összekapcsolódjon a tévénéző és az internetes közösség, hiszen lényegben megegyeznek: mindannyian filmrajongók, akiknek a legnagyobb klasszikusokkal igyekszünk kedveskedni. Aktív játékra igyekszünk buzdítani a nézőket és az internetezőket, ezzel erősítve a párbeszédet a csatorna és a fogyasztók között” – tette hozzá a szakember.


A filmcsatorna ajándékaival lesznek gazdagabbak azok, akiknek a beküldött filmajánlójára a legtöbb like érkezik: a játék főnyereménye egy Paramount popcorn gép. 

A kampány a www.paramountchannel.hu/1mondat oldalon érhető el.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése