TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ezzel a címmel rendezi meg idei éves konferenciáját a Magyar Adományozói Fórum október 12-én a PwC székházában.

A szakmai találkozón a meghívott előadók és látogatók oszthatják meg véleményüket a helyi közösségek fejlesztése során szerzett vállalati tapasztalatokról, a társadalmi vállalkozások céges támogatási lehetőségeiről és a kommunikáció szerepéről a közösségek, a lakosság bevonásában, aktivizálásában.

 

Mitől lehetnek sikeresek azok a közös vállalati és civil kezdeményezések, amelyek a helyi közösségek megerősítését, egy adott településen élő emberek életének, mindennapjainak javítását szolgálják? Milyen szerepet játszhatnak a hazai cégek a társadalmi kohézió, a szolidaritás erősítésében? Mit jelent és hogyan mutatható ki a „társadalmi profit”? Hogyan járulhat hozzá a kommunikáció a közösségek, a lakosság bevonásában, aktivizálásához?

 

Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a látogatók a Magyar Adományozói Fórum 2016. október 12-i Közösen a közösségért? avagy vállalatok a közösségek fejlődéséért elnevezésű éves konferenciáján 26 vállalat és civil szervezet képviseletében érkező előadó segítségével. Emellett a résztvevők párbeszédet folytathatnak a szektorok közötti együttműködések jövőjéről és szerepéről a hazai közösségek társadalmi kohéziójának és szolidaritásának erősítésében.

 

A hazai CSR események egyik legnagyobb, több mint 150 vendéget váró rendezvényén a szakmai programok mellett a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatának eredményhirdetésére, valamint a MAF Felelős Támogató Védjegyet idén elnyert vállalatok bemutatására is sor kerül.

 


A konferencia részletes programja: ITT

 

A konferencia támogatói: dm Kft,  McDonald’s Magyarországi Étterem Hálózat Kft. (arany fokozatú támogató), British American Tobacco Hungary, Tesco-Global Áruházak Zrt., (ezüst fokozatú támogatók), E.ON Hungária Zrt., (bronz fokozatú támogató), Heineken Hungária Zrt, MOL Nyrt., PwC Magyarország Kft.,  Remarker Kft., Wieland és Wieland Kft (támogatók).

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése