TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A minőségi oktatást segíti a SPAR

7756
Nyolc számítógépet adományozott a SPAR a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Közgazdasági és Kereskedelmi Szakgimnázium és Szakközépiskolának.

Az informatikai eszközöket az iskola tanári kara használja majd, a számítógépek jó szolgálatot tesznek a tanrenddel és a diákokkal kapcsolatos adminisztrációban, illetve segítik a szakképző intézményben zajló minőségi oktatást. A SPAR és a középiskola között már hosszú évek óta remek szakmai kapcsolat van, az iskola növendékei folyamatosan gyakorlati lehetőséget kapnak eladó és kereskedő szakmában SPAR és INTERSPAR áruházakban. A gyakorlati idejét az egyik INTERSPAR áruházban töltő Lakatos Petra például a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara „Szakma Kiváló Tanulója” versenyen, eladó szakmában 3. helyezést ért el idén.

Mint Szakács Csilla, az iskola igazgatója elmondta: az intézmény jogelődjében, a Budapest Főváros Tanácsa Élelmiszer Kereskedelmi-Tanuló Iskolában 1955/56-os tanévben kezdődött meg a tanítás. Az 1960-as évek végén már több mint háromezer tanuló fordult meg itt a képzéseken. Az intézmény ma is fontos bázisa az élelmiszeripari és kereskedelmi vállalatoknak. Jelenleg a kereskedelmet érintő szakmák közül eladó, kereskedő, logisztikai ügyintéző szakképzés folyik a falai között.

 

Az idén 25 esztendős, több mint 13 ezer munkavállalót foglalkoztató SPAR cégfilozófiájában kiemelt szerepet kap a társadalmi felelősségvállalás. A cég a „SPAR segítő kezek” programja keretében igyekszik támogatni a civil szféra képviselőit - hangsúlyozta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése