TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A CEVA Logistics nyerte a Prologis Budapest Kispályás Focibajnokságát, amelyet harmadszor rendeztek meg a logisztikai óriás nagytétényi raktárbázisának rekreációs parkjában.

A harmadik alkalommal megrendezett torna rekord számú résztvevőt vonzott: 15 csapat nevezett, közülük a CEVA Logistics csapata bizonyult a legjobbnak. A dobogó második fokára az Inter Cars állhatott, míg a harmadik helyen a tavalyi győztes, a Brendon végzett.

„Nagyon izgatottak voltunk az idei sok jelentkező miatt” – mondta Kemenes László, a Prologis magyarországi ügyvezetője, a Prologis focicsapatának kapitánya. „Fantasztikus energiákat mozgósított mind a 15 csapat, amelynek játékosai igazi sportemberként viselkedtek, és kivétel nélkül hatalmas elkötelezettségről tettek tanúbizonyságot. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett eseményünkön.”

A Prologis 2013-ban indította útjára a bajnokságot, hogy az egészséges életmódot és a fenntarthatóságot népszerűsítése. A verseny azon a füves futballpályáján zajlott, amivel a Prologis 2012-ben bővítette a Prologis Park Budapest-Harbor „Zöld Ösvény” elnevezésű pihenő- és sportparkját. „Bízunk benne, hogy ez a parkon belüli létesítmény nemcsak a focibajnokság ideje alatt, hanem az év minden napján hozzájárul ahhoz, hogy partnereink többet tudjanak meg a fenntartható fejlődésről és az egészségmegőrzésről” – tette hozzá Kemenes László. Az idei rendezvényre a rekreációs terület csocsó asztalokkal, a kisgyermekek számára játszósátorral, valamint grillterasszal bővült.

 

A kelet-közép-európai régióban a Prologis négy országban aktív, teljes portfoliója eléri a 4.3 millió négyzetmétert, amivel a régió vezető ipari ingatlan szolgáltatójának számít (2016. június 30-i adatok alapján).

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése