TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A szépséggel most gyógyítani is lehet! Az eddigi legkülönlegesebb szépségdobozt mutatta be az Arena Plaza és az InStyle magazin.

Az új beauty box-szal nemcsak izgalmas újdonságokra tehetnek szert megvásárlói, de nemes célt is támogathatnak vele. A dobozok árát a Csodalámpa Alapítvány kapja, és súlyosan beteg kisgyermekek álmait váltja belőle valóra. A dobozokat szeptember 30-ig árilják az Arena Plazában.

 

Az Arena Plaza és a divatmagazin példamutató összefogásával mutatkozott be az egyedülálló InStyle Beauty Box, amely a bevásárlóközpont üzletei, a Douglas, az Estée Lauder, a L’Occitane, a Frisör Klier, a The Body Shop, az Yves Rocher és a Pink Beauty – Crystal Nails felajánlásait, azaz 5 izgalmas szépségtermékét tartalmazza. A dobozokból befolyt teljes bevétel a Csodalámpa Alapítványhoz kerül. Az Alapítvány célja, hogy egy-egy életre szóló, különleges élménnyel tegye könnyebbé a beteg kisgyermekek mindennapjait és segítse őket a gyógyulásban.

 

„Magyarországon sajnos több ezer gyermek küzd súlyos betegséggel. Önkénteseink nap, mint nap azért dolgoznak, hogy örömöt csempésszenek a sokszor kilátástalan mindennapokba. Hálásak vagyunk azért, hogy a szépségdobozok segítségével még több kisgyermek kívánságát teljesíthetjük” – mondta el Patzauer Éva, a Csodalámpa Alapítvány vezetője.

 

„Büszke vagyok arra, hogy az Arena Plaza is részese lehet a Beauty Box különleges jótékonysági akciónak. Szeretnénk arra biztatni a vásárlóinkat, hogy a szépségdobozok megvásárlásával segítsük közösen a kisgyermekek álmainak valóra váltását és ezzel remélhetőleg a mihamarabbi gyógyulásukat is – tette hozzá Gedeon Éva, az Arena Plaza marketing menedzsere.

 

Az új szépségdoboz az InStyle Beauty Bar esemény megnyitóján, szeptember 9-én debütált, a legelső Arena-InStyle Beauty Box tulajdonosa Lakatos Márk lett. A reményt adó szépségdobozok szeptember 30-ig vásárolhatók meg az Arena Plazában.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése