TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Stílusosan indította az Apollo Vredestein a Bundesliga 2016/2017-es őszi szezonját, szponzori támogatást kötött ugyanis a Borussia Mönchengladbach csapatával.

A német élcsapatok labdarúgó bajnokságának 54. szezonja az előző hétvégén kezdődött, a Borussia Mönchengladbach 2-1-re győzedelmeskedett a Bayer Leverkusen csapata ellen, méghozzá új „Business Club” partnere, az Apollo Vredestein teljes támogatásával.

Az új szponzori szerződés a 2016/2017-es és 2017/2018-as szezonra szól, és a terveik szerint hozzájárul az Apollo abroncsok globális márkaismertségének növeléséhez. A Borussia Mönchengladbach az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb német futballcsapat, amelynek neve nem csak Németországban, hanem nemzetközileg is ismert. Meccseit gyakran közvetítik élőben a különböző sportcsatornák világszerte.

 

A meccs közbeni LED periméter hirdetésekkel és számtalan más szponzori lehetőséggel az Apollo még inkább növelni fogja a márka ismertségét, amely a 2010-es német piacra lépése óta folyamatosan és stabilan növekszik. A hollandiai kutatóközpontban kifejlesztett innovatív gumiabroncsoknak köszönhetően a cég Németországban széleskörű vásárlói bázissal és 600 abroncskereskedő partnerrel rendelkezik.

 

„A Borussia Mönchengladbach-hal egy népszerű, nagy hagyományokkal rendelkező klubot tudhatunk magunk mellett, ami rendkívüli fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, és legmagasabb színvonalat képviseli a nemzetközi labdarúgó színtéren is. Ezek a tulajdonságok azok, amelyek az Apollo márkát is jellemzik” – mondta Michael Lutz, az Apollo Vredestein Németország vezetője.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése