TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Stílusosan indította az Apollo Vredestein a Bundesliga 2016/2017-es őszi szezonját, szponzori támogatást kötött ugyanis a Borussia Mönchengladbach csapatával.

A német élcsapatok labdarúgó bajnokságának 54. szezonja az előző hétvégén kezdődött, a Borussia Mönchengladbach 2-1-re győzedelmeskedett a Bayer Leverkusen csapata ellen, méghozzá új „Business Club” partnere, az Apollo Vredestein teljes támogatásával.

Az új szponzori szerződés a 2016/2017-es és 2017/2018-as szezonra szól, és a terveik szerint hozzájárul az Apollo abroncsok globális márkaismertségének növeléséhez. A Borussia Mönchengladbach az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb német futballcsapat, amelynek neve nem csak Németországban, hanem nemzetközileg is ismert. Meccseit gyakran közvetítik élőben a különböző sportcsatornák világszerte.

 

A meccs közbeni LED periméter hirdetésekkel és számtalan más szponzori lehetőséggel az Apollo még inkább növelni fogja a márka ismertségét, amely a 2010-es német piacra lépése óta folyamatosan és stabilan növekszik. A hollandiai kutatóközpontban kifejlesztett innovatív gumiabroncsoknak köszönhetően a cég Németországban széleskörű vásárlói bázissal és 600 abroncskereskedő partnerrel rendelkezik.

 

„A Borussia Mönchengladbach-hal egy népszerű, nagy hagyományokkal rendelkező klubot tudhatunk magunk mellett, ami rendkívüli fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, és legmagasabb színvonalat képviseli a nemzetközi labdarúgó színtéren is. Ezek a tulajdonságok azok, amelyek az Apollo márkát is jellemzik” – mondta Michael Lutz, az Apollo Vredestein Németország vezetője.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése