TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

José Mourinho teát reklámoz

7720
A szaktudásáról, valamint nyers, arrogáns stílusáról híres edzővel a Lipton készített reklámfilmeket.

Az 53 éves José Mourinho a világ egyik legsikeresebb és legismertebb futballedzője. Olyan csapatokkal dolgozott együtt, mint a Chelsea az Inter, vagy a Real Madrid. A kétszeres BL győztes portugál szakember 2016 tavaszától pedig a Manchester United menedzsere. Mourinho nemcsak professzionalitásáról híres, hanem egyedi stílusáról is: véleményét általában őszintén és durván fogalmazza meg.

„Ön felhívná a ghánai elnököt?” – válaszolta Mourinho, amikor egy ghánai újságíró megkérdezte tőle, hogy felhívta-e már valaha Roman Abramovich-ot, hogy megkérdezze, hogy van. Egy másik alkalommal egy újságírónak azt javasolta, hogy inkább a Google-ön keressen rá a válaszra, mert butaságot kérdez. Vagy válasz helyett tanácsot adott a kérdést feltevő újságírónak, miszerint élje másképp az életét, ugyanis pesszimista életszemlélet hallatszik ki a kérdéseiből.

Ezért egyediek a Lipton új reklámfilmjei, hiszen Mourinho személyiségének legtöbbet kritizált jellemzőjét domborítják ki. A reklámfilmekben Mourinho a sajtó kérdéseire válaszol meglepő módon. Például arra a kérdésre, hogy „Hogyan tud megbirkózni a folyamatos nyomással?’, Mourinho egy rádiót vesz elő, és egy áriát kezd áhitattal hallgatni, utalva egy korábbi nyilatkozatára: „Nyomás? Milyen nyomás? Rám nem lehet nyomást gyakorolni!"

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése