TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Budget Magyarország kapta a Business Excellence közönségdíját.

Idén a Budget Magyarország lett a legjobb autókölcsönző a Business Travel Hungary partnerei és olvasói szerint. A Business Excellence díjakat a legjobbnak bizonyuló hivatásturisztikai szolgáltatók kapták online szavazás alapján. A Business Excellence díjátadót 2016-ban is a Business Travel Hungary online és nyomtatott magazin szervezte. A turisztikai platformon megjelenő innovációkat bemutató médium felkérte az olvasóit és üzleti partnereit, hogy minden elfogultság nélkül, szavazzanak a szerintük legjobb hivatásturisztikai szolgáltatókra, akinek munkájával a legelégedettebbek voltak az idei év során.

 

Az online szavazás alapján az év autókölcsönzője díjat a Budget Magyarország kapta, amely a világ második legnagyobb autókölcsönzőjeként 128 országban van jelen. „Az igazi elismerés az, ha az ügyfeleink elégedettek a szolgáltatásinkkal, hiszen mi folyamatosan arra törekszünk, hogy a legjobbat nyújtsuk a hozzánk fordulóknak. A szolgáltatásaink személyre szabottak, egyéniek és ügyfélorientáltak, ráadásul rugalmassággal párosulnak. Nagyon örülünk neki, hogy az utazók ezzel az elismeréssel megerősítették munkánk minőségét” – mondta Hasan Kurt, a Budget Magyarország ügyvezető igazgatója.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése