TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Budget Magyarország kapta a Business Excellence közönségdíját.

Idén a Budget Magyarország lett a legjobb autókölcsönző a Business Travel Hungary partnerei és olvasói szerint. A Business Excellence díjakat a legjobbnak bizonyuló hivatásturisztikai szolgáltatók kapták online szavazás alapján. A Business Excellence díjátadót 2016-ban is a Business Travel Hungary online és nyomtatott magazin szervezte. A turisztikai platformon megjelenő innovációkat bemutató médium felkérte az olvasóit és üzleti partnereit, hogy minden elfogultság nélkül, szavazzanak a szerintük legjobb hivatásturisztikai szolgáltatókra, akinek munkájával a legelégedettebbek voltak az idei év során.

 

Az online szavazás alapján az év autókölcsönzője díjat a Budget Magyarország kapta, amely a világ második legnagyobb autókölcsönzőjeként 128 országban van jelen. „Az igazi elismerés az, ha az ügyfeleink elégedettek a szolgáltatásinkkal, hiszen mi folyamatosan arra törekszünk, hogy a legjobbat nyújtsuk a hozzánk fordulóknak. A szolgáltatásaink személyre szabottak, egyéniek és ügyfélorientáltak, ráadásul rugalmassággal párosulnak. Nagyon örülünk neki, hogy az utazók ezzel az elismeréssel megerősítették munkánk minőségét” – mondta Hasan Kurt, a Budget Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése