TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Elindult a fesztiválszezon, szinte minden hétvégén egymást érik majd a jobbnál-jobb bulik. Az Arena stílustippekkel készült a szezonra.

Ha nem csak egy estét szeretnénk végigmulatni, akkor bizony több szettel kell készülni! A legjobb, ha klasszikus, egymással jól kombinálható alapdarabokat dobunk be a bőröndbe, mint a farmer, a rövidnadrág, a könnyű trikó, vagy a tornacipő.

 

Fontos, hogy vigyünk egy kis extrát a fesztiválszettünkbe: lehet egy különleges szín, egy feltűnő hímzés, vagy érdekes minta.

 

Praktikus lehet még egy igazi jolly-joker, az overál is. Ezt már csak néhány kiegészítővel és egy laza inggel kell megspékelni, hogy máris útra készek lehessünk.

Sajnos az utóbbi időben nem volt kegyes az időjárás a fesztiválozókhoz, ezért ne induljunk el gumicsizma és esőkabát nélkül! Egy alacsony szárú csizmával akkor sem lövünk mellé, ha a múló zápor után újra kisüt a nap.

 

Ha fesztivál, főszerepben a kiegészítők! A szabály egyszerű: minél több, annál jobb! Virágkoszorú a hajba, napszemüveg és feltűnő karperec, vagy akár minden ujjunkra húzhatunk gyűrűt, senki nem fog furcsán nézni ránk.

 

Táska nélkül természetesen fesztiválozni sem lehet. Válasszunk olyat, amit könnyű viselni: nagyon praktikusak a most divatos hátitáskák, vagy a keresztben viselhető darabok.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése