TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Elindult a fesztiválszezon, szinte minden hétvégén egymást érik majd a jobbnál-jobb bulik. Az Arena stílustippekkel készült a szezonra.

Ha nem csak egy estét szeretnénk végigmulatni, akkor bizony több szettel kell készülni! A legjobb, ha klasszikus, egymással jól kombinálható alapdarabokat dobunk be a bőröndbe, mint a farmer, a rövidnadrág, a könnyű trikó, vagy a tornacipő.

 

Fontos, hogy vigyünk egy kis extrát a fesztiválszettünkbe: lehet egy különleges szín, egy feltűnő hímzés, vagy érdekes minta.

 

Praktikus lehet még egy igazi jolly-joker, az overál is. Ezt már csak néhány kiegészítővel és egy laza inggel kell megspékelni, hogy máris útra készek lehessünk.

Sajnos az utóbbi időben nem volt kegyes az időjárás a fesztiválozókhoz, ezért ne induljunk el gumicsizma és esőkabát nélkül! Egy alacsony szárú csizmával akkor sem lövünk mellé, ha a múló zápor után újra kisüt a nap.

 

Ha fesztivál, főszerepben a kiegészítők! A szabály egyszerű: minél több, annál jobb! Virágkoszorú a hajba, napszemüveg és feltűnő karperec, vagy akár minden ujjunkra húzhatunk gyűrűt, senki nem fog furcsán nézni ránk.

 

Táska nélkül természetesen fesztiválozni sem lehet. Válasszunk olyat, amit könnyű viselni: nagyon praktikusak a most divatos hátitáskák, vagy a keresztben viselhető darabok.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése