TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Milliók tölthetik le a bulimatricákat

7687
Több millió Viber-felhasználó töltheti le mostantól a „My EXIT Adventure” matricaverseny győztesének hivatalos matricacsomagját.

A világ egyik legnagyobb zenei fesztiváljának számító EXIT és a több mint 754 millió felhasználóval rendelkező Viber nemzetközi dizájnversenyen választotta ki a győztes grafikákat. Ötven ország versenyzői közül egy orosz pályázó, Tanya Zaytseva a matricaverseny győzteseként 3000 dolláros fődíjat és két személyre VIP részvételt nyert a Szerbiában és Montenegróban is megrendezendő EXIT Adventure fesztiválsorozatra, ahol a backstage-ben a nemzetközi zenei világ szupersztárjaival találkozhat. Az EXIT Fesztivál és a Sea Dance Fesztivál az elsők a legnagyobb zenei fesztiválok közül, amelyek saját hivatalos Viber matricacsomagot indítottak.


Az „Exit Adventure” matricák célja, hogy kifejezze a fesztivál-életérzést, illetve a fesztiválok nyelvén közelebb hozza egymáshoz a fiatalokat világszerte. A matricacsomagot az EXIT születésnapján, június 29-én tették elérhetővé orosz és szerb nyelven, július 4-től pedig az angol nyelvű verzió is letölthető.


A fesztiválsorozat keretében az EXIT fesztivált július 7–10. között rendezik meg a Péterváradi Erődben, míg a montenegrói Sea Dance fesztivál július 14-től 16-ig tart majd. Az eseményen fellép többek között Ellie Goulding, a Bastille, Wiz Khalifa, Skrillex, David Guetta, Robin Schulz, a Prodigy és a Hurts is.


Az érdeklődők már az EXIT Adventure indulása előtt exkluzív információkat kaphatnak a fesztiválról a Viber EXIT Adventure Public Chat csatornáján sőt, a fellépők is itt válaszolják meg a rajongók kérdéseit, valamint az EXIT Adventure egyes eseményeiről is tájékozódhatnak a követők.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése