TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Canon Europe Office Insights 2016 szerint többet fognak költeni a cégek irodai berendezésekre.

A cégeknél felhalmozódó dokumentumok és információk tárolása és feldolgozása egyre komplexebb kihívást jelent a vállalkozások számára a Canon most publikált Office Insights 2016 című kutatása szerint. A kutatás Közép-Kelet-Európa, Eurázsia, a Közel-Kelet és Afrika 10 legfontosabb országból származó 1000 üzleti döntéshozó és végfelhasználó részvételével, továbbá 50 mélyinterjú alapján készült.

 

A kutatás eredményeiből kiderül, hogy a fejlődő régiókban a cégek több mint fele (59%) több dokumentumot szkennel ma, mint három évvel ezelőtt, és az összes beérkező dokumentum 53%-át digitalizálják. Nem véletlen, hogy a megkérdezett vállalkozások többsége (57%) az elkövetkező három évben a korábbinál nagyobb összeget tervez költeni nyomtatóra, másolóra és szkennerre, valamint az ezekhez kapcsolódó szoftverekre a következő három évben.

 

Az Office Insights 2016 kutatás legfontosabb eredményei
Az irodákban kezelt és használt összes dokumentum 53%-át digitalizálják

Az irodai dolgozók 59%-a több dokumentumot szkennel, mint három évvel ezelőtt

Az irodai dolgozók 57%-kal több dokumentumot nyomtatnak, mint három évvel ezelőtt

A döntéshozók 66%-a fontosnak tartja a dokumentumok szkennelését a vállalkozás szempontjából

A döntéshozók 78%-a lényegesnek vagy nagyon fontosnak tartja a dokumentumok nyomtatását a vállalkozás szempontjából


A Canon szerint a papírmennyiségben, valamint a digitális és virtuális dokumentumok mennyiségében bekövetkező radikális változás számos kihívást is jelent a vállalkozások számára, különösen az információkezelés és a biztonság költségeit illetően.

 

Miközben a válaszadók 79%-a nagyon egyetért azzal, hogy a technológia biztonságosabb munkakörnyezetet teremt, 23%-uk komolyan aggódik a bizalmas nyomtatott dokumentumok elvesztése miatt. Annak ellenére, hogy vannak vállalatok, amelyek azt nyilatkozták, hogy többet fognak költeni a dokumentumok nyomtatására, beolvasására és másolására, a válaszadók 42%-a továbbra sem fordít megfelelő figyelmet a nyomtatási költségeinek kezelésére, 9%-uk pedig még azt sem tudja, hogy egyáltalán nyomon követik-e náluk a nyomtatási költségeket.

 

Miközben a kutatás rámutat azokra az előnyökre, amelyeket a dokumentum-feldolgozó technológiák kínálnak a vállalkozások számára, több összetett üzleti kihívásra is felhívja a figyelmet a különféle régiókon belül, különösen a költség, a biztonság és az új irodai technológiák vonatkozásában:

A biztonsággal kapcsolatos félelmek fogják vissza a felhőalapú szolgáltatások és a BYOD (Bring Your Own Device – Hozd a saját eszközöd) terjedését

Központi problémát jelentenek a bizalmas nyomtatott dokumentumokkal kapcsolatos aggodalmak (23%)

 

„A technológia döntő fontosságú szerepet játszik a fejlődő piaci vállalkozások jövőjében. Számukra a digitalizáció sok előnnyel szolgál, ugyanakkor nehezíti is dolgukat, hiszen jelentősen növeli a biztonságosan és költséghatékony módon feldolgozandó információk körét. A nyomtatási és dokumentum feldolgozási technológiák ezért az üzleti folyamatok legfontosabb elemei közé tartoznak ezeken piacokon” – mondta el Matthew Wrighton, a Canon Europe fejlődő piacokért felelős B2B értékesítési és marketingigazgatója a jelentés eredményeinek publikálása kapcsán.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése