TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

2013-ban az interneten már halálhírét keltették, de most végleg elment Carlo Pedersoli.

A színész hivatalos Facebook oldalán tegnap éjjel jelent meg egy poszt, amelyben a család jelenti be a szomorú hírt.

Carlo sikeres úszó és vízilabdázó volt, színészi pályafutása 1949-ben kezdődött. 77 filmben szerepelt pályafutása alatt, a nézők főleg karakterét és kisugárzását szerették, sem mint színészi kvalitásait. A szakmáról egyébként neki sem volt túl jó véleménye, az Indexnek annak idején azt mondta: a filmvilágban egy majom is elboldogulna. Elég, ha addig próbáljuk a jelenetét, ameddig nem sikerül."

Terence Hill-lel (eredeti nevén Mario Girotti) 17 filmet forgatott, de Piedone felügyelőként is nagy népszerűségnek örvendett nálunk. A magyar nézők rajongásáról tudott, és vízilabdázóként is szép emlékeket őrzött hazánkról. Pedersoli 1929. október 31-én született Nápolyban, és 86 éves korában hunyt el. A hírre Girotti is a Facebookon reagált, annyit írt: „Nyugodj békében, Bud!”

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése