TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Világszerte közel 300 millió ember színtévesztő. Nekik készült a #SeeColors kampány, amely elnyerte a legrangosabb reklámos díj bronz fokozatát Cannes-ban.

Bronz Oroszlánnal díjazták a Samsung #SeeColors kampányát Digital Craft kategóriában a Cannes Lions nemzetközi reklámfesztiválon. A projekt része a vállalat Launching People kampánysorozatának, melynek fő célja, hogy a technológia segítségével nyújtsanak megoldást a mindennapos problémákra. A Samsung történetében először fordult elő, hogy magyar ötletből készült kampányt neveztek.A legjobban kivitelezett digitális megoldásokat díjazó „Digital Craft - Innovative use of technology” kategóriában a zsűri a Samsung magyarországi leányvállalatának kampányát jutalmazta Bronz Oroszlánnal.A Samsung Electronics, a világ egyik vezető technológiai vállalataként évről évre fontos szereplője a kreatív szakma legrangosabb megmérettetéseinek, így a Cannes Lions-nak is. Arra azonban még nem volt példa, hogy a világcég Magyarországon született és kivitelezett ötletet nevezzen Cannes-ban. A pályaműben bemutatott technológia világméretű problémára nyújt megoldást: segítségével színtévesztők százmilliói élhetnek át korábban soha nem tapasztalt vizuális élményt, és megismerhetik a valódi színeket.


A Samsung a magyar Colorlite céggel közreműködve fejlesztette ki a #SeeColors androidos mobil- és Tizen-alapú Smart TV-s alkalmazáspárt, amelyeknek köszönhetően a színtévesztők – életükben először – a színlátókéhoz hasonló, gazdag színvilággal élvezhetik a televízió képernyőjén megjelenő tartalmakat.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése