TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ám a versenyző közreműködésével születetett egy kisfilm, amely remélhetőleg minél több fiatalt motivál majd.

Olimpiai-, háromszoros világbajnok, kétszeres Európa-bajnok kenusunk vitathatatlan érdemeket szerzett a sport világában, sokaknak jelentett motivációt és példaképet az évek során. A küzdelem, a cél elérése és a győzelem a részévé vált.  Napokon belül azonban már csak csapatban láthatjuk őt versenyezni, ugyanis a közelgő Európa-bajnokság után egyéniben visszavonul.

Vajda Attila, 21 érem, többek között egy olimpiai arany és három világbajnoki, két Európa-bajnoki arany birtokosa a napokon belül kezdődő moszkvai kajak-kenu Európa-bajnokság után visszavonul az egyéni versenyzéstől.

 

Főként elhivatottsága és kitartása tesz egy versenyzőt bajnokká. Vajda Attila mindig is példakép marad, újabb és újabb generációkat fog motiválni sport iránti elkötelezettsége, hozzáállása, kitartása és eredményei. Zenei téren már biztosan adott ihletet: az Intim Torna Illegál énekese dalt írt róla, „Tegyen erősebbé” címmel. Eközben az O’Neill egy motivációs kisfilmet forgatott, ami Attila kemény munkáját örökíti meg, aláfestésként az említett dallal.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése