TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az énekesnő első babáját várja, és bár még csak terhessége első felében jár, egy tesztnek köszönhetően nemrég az is kiderült, hogy kislányt hord a szíve alatt.

Péter Szabó Szilviéknél nem meglepetésből jött a gólya: párjával nagyon is tudatosan álltak a kérdéshez, és szerencsére viszonylag rövid időn belül megtörtént velük a csoda. „Már a húszas éveim elején feléledt bennem az anyai ösztön, és nagyjából 25 éves koromra már biztos voltam benne: mielőbb anya szeretnék lenni. Szerencsére Gyuri személyében a megfelelő édesapa is megérkezett, és amint a megfelelő szakaszába ért az életünk, illetve az időbeosztásunk, megfogant a gyermekünk” – avatott be a csinos énekesnő, aki nem bízott semmit a véletlenre.

Már hónapokkal előtte magzatvédő vitamint szedett, igyekezett egészségesen táplálkozni, mozogni, lelkileg is minél nagyobb harmóniába kerülni. Azt is tudta, mikor kell használni a terhességi tesztet ahhoz, hogy az eredményt adjon, a két csík láttán feléledő érzések azonban minden képzeletét felülmúlták. „Soha életemben nem éreztem még akkora boldogságot, a szívem majd’ kiugrott a helyéről és elkezdtem zokogni. Elmondhatatlan érzés volt, egyúttal életem legmeghatározóbb pillanata.”

 

Péter Szabó Szilvi minden héten elolvassa, hogy a magzat hol tart éppen a fejlődésben. Emellett egy vizsgálatot sem hagyna ki – felelős kismama, aki hallgat orvosa tanácsára. „Igyekszem nem túlaggódni a várandósságot, de a kromoszóma-rendellenesség szűrésben biztosra mentem. A kombinált teszt mellett elvégeztettem a PrenaTest-et is, ami pár nap alatt „megerősítette”, hogy a babával minden rendben. Emellett a segítségével az is kiderült, hogy kislányt várunk, aki év végén érkezik hozzánk” – mesélte Szilvi, aki megérezte, hogy lánya lesz. „Amint közeledett az eredményközlés időpontja, már a párom sem volt biztos abban, hogy kisfiú lesz. Anyu is lányra tippelt, a népi hagyományok szerint szintén egyértelmű jelei voltak, hogy kislány lesz” – árulta el az énekesnő, aki párjával nagycsaládot szeretne, így biztosan nem állnak meg egy gyereknél.

 

„Ha ránk üt majd a lányunk, akkor egy igazi kis huncut lesz. Olyan kis hölgy, akinek a szeme sem áll jól. Képzeletemben ilyennek látom őt. Lány létére biztos szeret majd focizni az apjával, de lesz benne egy nagy adag nőiesség is” – mondta el Szilvi, aki még nem döntött a név-kérdésben. „Van egy rakás szempontunk: legyen könnyű becézni, de felnőttkorában se kelljen szégyenkeznie amiatt, hogy esetleg bugyuta nevet kapott. Nem szeretnénk elcsépelt, nagyon divatos nevet adni, de ami a legfontosabb, az a jelentése. Ezeket figyelembe véve döntünk majd” – mondta el az énekesnő, aki azt is hozzátette: a babakelengye megvásárlásával várnak még. Ennek egyrészt a babona az oka, másrészt az, hogy Szilvi meglehetősen mozgalmas nyár elé néz: hamarosan jön az új klip, és zenekarával augusztusban nagykoncertet ad. Az ősz minden percét azonban születendő kisbabájának szenteli, addig is naplót ír a vizsgálatokról és anyai érzéseiről, esténként pedig mesél gyermekének, és most már az imádott közönsége mellett kislányának is énekel.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése