TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Mindössze két porszívó szívóerejét kihasználva mászott fel Sierra Blair-Coyle profi sziklamászó nő egy 140 méteres irodaház külső üvegfalán, Szöulban.

A két készüléket az extrémsportoló hátára rögzítették, a porszívók egy-egy speciális tapadókorongot hoztak működésbe, ezek segítségével sikerült kevesebb, mint fél óra alatt leküzdenie a 33 emelet magasságot. Útközben csak egyszer kellett pihenőt tartania, amikor is frissen feltöltött akkumulátorú porszívókra cserélték ki a két vezeték nélküli, alacsony tömegű, negyedmillió forintba kerülő LG CordZerót.

Mindezzel a gyártó a készülék lítium-ion akkumulátorainak hosszú üzemidejét, valamint a Smart Inverter Motor erejét akarta demonstrálni. Utóbbi 28 százalékkal kisebb, 24 százalékkal könnyebb és 13 százalékkal hatékonyabb a hagyományos porszívómotoroknál. A PowerPack 80V lítium-ion akkumulátorcsomag akár 40 percnyi normál takarításra elegendő energiát biztosít a készülék számára, mindössze négyórás töltés után.

Az eseményt megörökítő videó ITT érhető el.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése