TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Balatonfüreden tartották a Miss Balaton by Cosmopolitan legszebb 100 versenyzőjének válogatóját.

A bikiniben vonuló lányokat a verseny tanácsadói, Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regina, valamint Seres Attila zsűrizte. A következő fordulóra június végén kerül sor, oda viszont már csak a TOP 50 szépség juthatott tovább a zsűri és a vasárnapig beérkezett közel 40.000 közönségszavazat alapján.

Mesés nyereményekért szálltak versenybe a Miss Balaton by Cosmopolitanra jelentkezők. Többek között egy csajos autó, álomutak és a magyar olimpiai csapat vendégeként egy riói olimpiai utazás is vár a győztesekre. A legszebb 100 versenyző most személyesen is megmutathatta magát a szakmai zsűrinek Balatonfüreden. Mindenki igyekezett a legjobb formáját hozni, ebben pedig sokat segítettek a lányoknak a casting trénerek. Dobó Ági, Polgár Kriszti, Magony Szilvi és Marton Adrienn egész nap a pózolás, a járás és a magabiztos kommunikáció apró trükkjeit tanította a lányoknak. A gyakorlás után az Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regina és Seres Attila alkotta zsűri előtt kellett bizonyítani a lányoknak.

 

„Idén különösen erős a mezőny. Már most voltak olyan lányok, akikről süt, hogy királynőnek születtek, magabiztos volt a belépőjük, megnyerő volt a megjelenésük – kezdte Epres Panni, a zsűri elnöke. – Azonban a szép külső mellett, nagyon fontos az intelligencia és a tájékozottság is. A következő fordulóban erre fogjuk fektetni a hangsúlyt. Így azt javaslom, hogy az aktuális társadalmi témák kapcsán mindenki készüljön fel, mert ott már kicsit hosszabban, körülbelül negyed órában fogunk beszélgetni a továbbjutókkal.”

Horváth Éva versenykoordinátor is egész nap ott volt a lányokkal, és első sorban a bikinis fotók készítésénél segédkezett, hogy mindenki a legjobb pózban álljon a kamera előtt. Azt gondolom, hogy idén a riói út is igazán csábító volt a lányoknak, és odatették magukat a jelentkezésnél, sok esetben nagyon profi fotókat kaptunk. Az pedig külön öröm számomra, hogy vannak visszatérő versenyzőink is, akik tavaly vagy tavalyelőtt a döntőig jutottak – mondta Éva. – A lányok jó formában érkeztek már most is, és majdnem egy hónapjuk van arra, hogy még tovább formálják a testüket, hiszen a következő casting június végén lesz a top 50 versenyzőnek.”

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése