TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Idén is a legstílusosabb hazai sztárok és civilek foglalják el június 17-én a Madách teret.

A „Bringával a kifutón” eseményt negyedik alkalommal rendezi meg a magazin, amely a divat népszerűsítése mellett a környezettudatosság fontosságára is szeretné felhívni a figyelmet. A divatbemutatóval záruló versenyre június 8-ig adhatják le jelentkezésüket az érdeklődők, akik öt kategóriában mutathatják meg legmenőbb bringás szettjüket. A divattervezőkből, hírességekből és szakértőkből álló zsűri olyan kategóriákban várja a divatrajongók jelentkezését, mint Legstílusosabb női bringás, Legstílusosabb férfi bringás, Legstílusosabb pár, Kreatív és Mol Bubi. Az est házigazdája Lakatos Márk lesz, aki tavaly igazán rendhagyó módon, egy riksán gurult végig a vörös szőnyegen.

„Szerintem a környezettudatosság az egyik legmenőbb dolog, és önmagában egy külön stílus. Ha valaki odafigyel arra, hogy mit eszik vagy igyekszik minél kisebb mértékben szennyezni a levegőt, az már egy alap igényességről árulkodik. A biciklizés tökéletes alkalom, hogy mozogjunk, kevesebb benzint használjunk és mindeközben az egész városnak megmutathatjuk kedvenc ruhadarabjainkat – kezdte a stylist. – Ahogy tavaly, úgy idén is nagyon sokat fog számítani a személyes stílus és az egység, amit az öltözék és a bicikli együttese alkot. Azt tanácsolom minden jelentkezőnek, hogy ne féljenek megmutatni önmagukat, legyenek bátrak és engedjék szabadon a fantáziájukat.”

 

A versenyzők és hírességek mellett szeretettel várják a biciklizés szerelmeseit is a szervezők, június 17-én pénteken, 20:00 órától a Madách téren.

Jelentkezés: http://instyle.hu/bringavalakifuton/

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése