TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Idén is a legstílusosabb hazai sztárok és civilek foglalják el június 17-én a Madách teret.

A „Bringával a kifutón” eseményt negyedik alkalommal rendezi meg a magazin, amely a divat népszerűsítése mellett a környezettudatosság fontosságára is szeretné felhívni a figyelmet. A divatbemutatóval záruló versenyre június 8-ig adhatják le jelentkezésüket az érdeklődők, akik öt kategóriában mutathatják meg legmenőbb bringás szettjüket. A divattervezőkből, hírességekből és szakértőkből álló zsűri olyan kategóriákban várja a divatrajongók jelentkezését, mint Legstílusosabb női bringás, Legstílusosabb férfi bringás, Legstílusosabb pár, Kreatív és Mol Bubi. Az est házigazdája Lakatos Márk lesz, aki tavaly igazán rendhagyó módon, egy riksán gurult végig a vörös szőnyegen.

„Szerintem a környezettudatosság az egyik legmenőbb dolog, és önmagában egy külön stílus. Ha valaki odafigyel arra, hogy mit eszik vagy igyekszik minél kisebb mértékben szennyezni a levegőt, az már egy alap igényességről árulkodik. A biciklizés tökéletes alkalom, hogy mozogjunk, kevesebb benzint használjunk és mindeközben az egész városnak megmutathatjuk kedvenc ruhadarabjainkat – kezdte a stylist. – Ahogy tavaly, úgy idén is nagyon sokat fog számítani a személyes stílus és az egység, amit az öltözék és a bicikli együttese alkot. Azt tanácsolom minden jelentkezőnek, hogy ne féljenek megmutatni önmagukat, legyenek bátrak és engedjék szabadon a fantáziájukat.”

 

A versenyzők és hírességek mellett szeretettel várják a biciklizés szerelmeseit is a szervezők, június 17-én pénteken, 20:00 órától a Madách téren.

Jelentkezés: http://instyle.hu/bringavalakifuton/

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése