TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A focirajongóknak kedveskedik egy ingyenesen igényelhető poszterrel a Hörmann Hungária, amely elkötelezett támogatója a sportnak, ezen belül is a labdarúgásnak.

Annak örömére, hogy a vállalat a magyar piacon idén 25 éves születésnapját ünnepli, és a magyar válogatott 44 év után bizonyíthat újra egy ilyen rangos sporteseményen, a Hörmann elkészített egy igényes, színes szurkolói falinaptárt. Ezen kényelmesen, könnyen követhető a bajnokság összes mérkőzése, a naptárhoz tartozó matricákkal pedig a továbbjutó csapatokat lehet vezetni.

A hagyományos foci támogatása mellett a Hörmann Magyarországon az elsők között karolt fel egy néhány éve még ismeretlen, ma már dinamikusan fejlődő, és sikert-sikerre halmozó sportágat, a footgolfot. Az első magyar nyelvű oktatófilm is a közreműködésével készült el. Szakmai partner a Footgolf Hungary Kft. volt, az anyagot az ország legnagyobb múltra visszatekintő, a Magyar Golf Club - Kisoroszi Golfpálya területén forgatták.

 

A magyar válogatott több focistája – Dzsudzsák Balázs, Juhász Roland, Koman Vladimir – is kipróbálta már ezt a sportot, mindannyian pozitívan nyilatkoztak tapasztalataikról. A footgolf legnagyobb vonzereje abban rejlik, hogy a labdarúgás népszerűségét a golf hagyományaival és eleganciájával ötvözi. A 2016. május 22.-i hétvégén megrendezett Hörmann Kupán a kánikula ellenére is rekordszámú versenyző indult – ez is azt bizonyítja, hogy a sportág milyen kedvelt.

Ezen a linken igényelhető az ingyenes A1 (841x594mm) méretű falinaptár: http://www.hormann.hu/eb2016/

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése