TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az év első hónapjaiban a hamburgi székhelyű Otto Group közép-európai leányvállalatával, az Otto Central Europe Kft-vel és a Work Force Zrt. munkaerő-kölcsönző- és közvetítővel bővült az ArvaliCom ügyfélköre.

Az itthon korábban divatruházati katalógusairól ismert, de ma már a világ 20 országában jelen lévő Otto Group meghívásos tenderét megnyerve, Németország egyik vezető fehérnemű- és fürdőruha márkája, a LASCANA bevezetését végzi az ügynökség, PR, közösségi média, online marketing segítségével három országban, Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában. A LASCANA Németországban kiterjedt bolthálózattal és erős webáruházzal rendelkezik. Hazánkban kezdetben kizárólag webes értékesítést tervez a márka, Csehországban és Szlovákiában továbbra is működik a katalógus alapján történő értékesítés.

 

Az ArvaliCom portfóliója HR profilú ügyféllel is bővült: az ország egyik legnagyobb, munkaerő-kölcsönzéssel- és közvetítéssel foglalkozó cége, a több mint 5 milliárd Ft árbevétellel rendelkező Work Force Kft. marketing stratégia kialakítására, online marketing, PR és közösségi média tevékenységeinek tervezésére és végrehajtására kérte fel az ügynökséget.


 

Az ArvaliCom az ország első hibridkommunikációs ügynöksége, amely a PR, az online marketing, a közösségi média, a tartalommarketing és a meglepetésmarketing elemeit ötvözve fejleszti partnerei arculatát, növeli értékesítésüket – eredménygaranciával, fapados árakon. Az ArvaliCom olyan márkák PR és online marketing tevékenységét támogatja, mint a Columbia Sportswear, a Daikin, a KAISER, a CARDO és a LASCANA. www.arvalicom.hu.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése