TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Oslóba és Bangkokba repülhetnek a Telenor Youth Forum nyertesei, de már a magyar döntőbe jutás is Hipernet előfizetést és táblagépet ér.

A Telenor ismét keresi azokat a fiatal gondolkodókat, akik a digitális megoldások kreatív alkalmazásával segíthetnek ledönteni a társadalmi korlátokat. A Youth Forum 2016 felhívásra olyan 20-28 év közöttiek jelentkezését várják, akik a kiválasztás után az oslói Youth Forum konferencián, a Nobel-békedíj átadóján, jövőre pedig egy bangkoki fórumon is részt vehetnek.

A Telenor északi, ázsiai és európai régiójából, köztük Magyarországról is várja azon 20-28 éves, angolul kitűnően beszélő pályázók jelentkezését, akik elkötelezettek a társadalmi, gazdasági és/vagy környezeti ügyekben, felsőfokú tanulmányokat folytatnak, vagy már diplomával rendelkeznek, és tudásukkal, munkájukkal a fejlődést szeretnék előmozdítani. A Youth Forumra kiválasztott több mint két tucat fiatal csoportokban egy éven át kereshet digitális megoldásokat korunk társadalmi problémáira.

 

A fiatal szakemberek először 2016. december 8-11. között Oslóban, a Nobel-békedíj átadásának ünnepi rendezvényei alatt találkoznak egy közös ötletbörze keretében. A résztvevők csapatokban dolgoznak előre meghatározott problémák megoldásán, hozzájárulva ezzel az elköteleződés, a tudatosság és a megértés előmozdításához. Ezután 2017 májusában Bangkokban találkoznak újra, hogy folytassák a közös munkát. A program csúcspontja az eredményeiket bemutató digitális kiállítás lesz, amelyet a Telenor a Nobel Békeközponttal közösen rendez meg 2017 őszén.

 

„A Telenor Youth Forum jó lehetőség azoknak, akik elkötelezettek valamilyen társadalmi vagy gazdasági ügy iránt, és az adott témában vannak ötleteik a változtatásra, valamint szeretnék digitális eszközökkel, egy nemzetközi csapat részeként kidolgozni javaslataikat. A Telenor tudásával és szolgáltatásaival segíti a fiatalokat abban, hogy bemutassák, hogyan teszi jobbá a kommunikáció a világot” – mondta Kutas István, vállalati kommunikációs igazgató.

 

A Telenor nem csak egyszerű megoldásokat vár a jelentkezőktől, hanem érdekes megközelítéseket, váratlan ötleteket és szakmai vitákat. A fórumon a fiatalok lehetőséget kapnak globális színtéren megvitatni az elképzeléseiket, meghatározó vezetőkkel és szakemberekkel találkozhatnak, és életre szóló közösségi és szakmai tapasztalatokat szerezhetnek. A részvevők ötleteik megvalósításához támogatást is kapnak, a magyar döntősök a fentieken túl Hipernet előfizetést és táblagépet nyernek.

 

A Youth Forum 2016. felhívásra 2016. július 10-ig egy rövid blog poszt stílusú írással és az önéletrajz feltöltésével jelentkezhetnek a vállalkozó szellemű pályakezdők. A szakmai zsűri 2016. július 16-ig jelöli ki azokat, akik a második fordulóban egy videó interjún is részt vehetnek. A két nyertes nevét, akik részesei lesznek az egy éven át tartó programnak, a Telenor szeptember elején hirdeti ki.

 

További információ és részletes jelentkezési feltételek: https://www.telenor.com/youthforum

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése