TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Nyárindító hétvége csupa hasznos és finom programmal, akár családdal, akár anélkül.

Gasztronómiai és boros kalandok a Mátra szívében
Második alkalommal rendezik meg a gyöngyöstarjáni MátraOpent május 27-28-án, ahol az autentikus magyaros ételek és minőségi borok szerelmeseit várják. A szemet gyönyörködtető borvidéken pincelátogatás és dűlőfutás is szerepel a programok között, a szabadtéri kóstolókat pedig vendégborászok kínálata és zenés mulatság is színesíti majd.


A gyöngyöstarjáni Kovács Borház és Benedek Pince igazi házi fogásokat és a legjobb mátrai borokat szeretné megismertetni az érdeklődőkkel. A borkóstolók mellett a sportrajongóknak is kedveznek majd, ugyanis a vállalkozó kedvűek dűlőfutáson mérethetik meg magukat. A gyerekeket napközben meglepetés programok várják, este pedig zenés mulatsággal lazíthatnak a felnőttek, igazi minőségi borok, fejedelmi falatok és vendégborászok társaságában. A szakmai fortélyokra kíváncsi vendégek a pincészetek kulisszái mögé is betekinthetnek.

Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért előzetes bejelentkezés javasolt.

További információk: https://www.facebook.com/events/236821190041544/

 

Eszterházi Vigasságok
A Nyugat-Magyarországon található Eszterháza, vagy mai nevén Fertőd ad otthont immár négy esztendeje egy nemzetközi jelentőségű zenei fesztiválnak. A régió színes kulturális kínálata, valamint a tavasztól késő őszig tartó Eszterházi Vigasságok eredményezi, hogy Eszterháza és a hozzá szorosan kapcsolódó, magyar Versailles-nek is nevezett fertődi kastély a korábbinál jobban megkülönböztetett, egyedi karakterrel bíró turisztikai és művészeti attrakcióvá vált. A zenei fesztivál keretén belül a több, mint 50 éve töretlen és erősödő Haydn-kultusz ápolása is megvalósul. Erről gondoskodik az évről évre megrendezett korhű Haydn Fesztivál és a Haydn Vonósnégyes-fesztivál.

A hagyományőrzés mellett a szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a műfaji sokféleségre, a szélesebb közönséget megszólító műfajokra, illetve azokra, amelyek Eszterházához kötődnek. A Tavaszi és Őszi Fesztiválokon az Eszterházi Vigasságok visszatérő együttesei és művészei mellett olyan előadók lépnek föl, mint a világ leghíresebb korhű hangszeres előadó-dojenje Ton Koopman karmester és csembalóművész, aki május 27-én, pénteken 19:00 órától Tini Mathottal az Esterházy Hofkapelle kíséretében ad koncertet, majd másnap szintén 19 órától Bettina Pahn művésznőt és Tini Mathotot kíséri.

További információk: http://www.eszterhazivigassagok.hu/program/

 

A vezetés varázsa mindenkinek jár
Gyereknap alkalmából, május 28-án az Akváriumban játékokkal, nyereménnyekkel, interaktív foglalkozással, zenével és mesével várják a családokat, akik kipróbálhatják, mennyire ismerik a közlekedési táblákat és a KRESZ-t, és mindent megtudhatnak a biciklis közlekedés titkairól. A helyszínen a játékos programok mellett a Gyerekzenekar zenél és Nagypapa mesél. Érdemes hát nyeregbe pattanni, és játékos keretek között a biztonságos közlekedésre nevelni gyermekeinket.

Ha igazi meglepetést szeretnénk gyermeknapra, irány az Arena Plaza! Május 28-án és 29-én versenypályává alakul a bevásárlóközpont emelete, ahol minden gyerek biztonságos körülmények között, elektromos kisautóban próbálhatja ki magát a volán mögött. 
Az izgalmas kihívásnak és nagy kalandnak ígérkező hétvégén a gyerekek két napon keresztül egy biztonságosan felépített tesztpályán, és több HENES kisautóval körözve élhetik ki vezetési vágyaikat az üzletház falai között, a Peak Gym jóvoltából. Ennél jobb ajándékot ki sem lehetne találni a gyereknapi hétvégére, az autókért rajongó gyerkőcök számára.

 

Glamping 3.0
A glamping mozgalom hazai úttörője, a Nomád Hotel & Glamping május 29-én immár harmadszor bizonyítja be, hogy lehet más a kempingezés. A glamping mozgalmat 2013-ban indította el Magyarországon a noszvaji Nomád Hotel & Glamping. A szó a glamorous és a camping szó összeolvadásából született és olyan kempingezést jelöl, ahol a díszletek szemet gyönyörködtetőek, a bútorok kényelmesek, a kiegészítők hangulatosak és stílusosak. A természetközeli pihenés már köszönőviszonyban sincs a régi, fapados kempingezéssel, a kényelmi faktor beiktatásával újra keresett pihenési formává vált szerte a világon.


Az Eger melletti szálloda évről-évre bővíti bérelhető sátrainak, házainak számát, idén például egy konténer metamorfózisát mutatja be, amelyből mesés erdei lak született. A május 29-i közönségtalálkozó célja, hogy megkedveltesse ezt a pihenési formát a nagyérdeművel.

Az eseményre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött: www.nomadhotel.hu

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése