TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A kampány gerincét alkotó reklámfilmben Nagy László válogatott kézilabdázó emberfeletti felkészülése áll szemben a Poli-Farbe Platinum használatának könnyedségével.

A Kastner & Partners reklámügynökség által készített szpotban a humoros kontrasztot a sportolókat felvonultató filmek heroikussága, illetve az otthonszépítés öröme teremti meg. Nagy Laci nemcsak népszerűsége és magával ragadó személyisége miatt lett a film főszereplője, hanem a kézilabdázó és a kétkezi munka között könnyen megteremthető kapcsolat miatt is: a filmben magától értetődően a labdát cseréli le festőhengerre.

A márka küldetése, hogy megváltoztassa az emberek előítéletét a falfestéssel szemben, hiszen a Poli-Farbe Platinum segítségével sokkal könnyebb a falakat lefesteni, mint ahogy erre a fogyasztók általánosságban gondolnak.

 

A Poli-Farbe Magyarország egyik meghatározó festékgyára nem véletlenül állt össze hazánk és a világ egyik legjobb kézilabdázójával. A Poli-Farbe elkötelezett támogatója a magyar élsportnak, 2013. óta a Magyar Olimpiai Bizottság arany fokozatú támogatója, illetve a Mi Iskolánk Bajnoka elnevezésű tornacsarnok felújítási program egyik támogatója. A Magyar Csapat iránti kötődés kifejezésére külön riói színkollekciót is alkotott 2016-ban a festékgyár.

 

A hirdetés televízióban, print, online felületeken futnak, intenzív PR és social média aktivitásokkal támogatva.

 

A reklámfilm alkotói:

Reklámügynökség: Kastner & Partners

Kreatív vezető: Kurucsai Csaba

Stratégiai vezető: Sajósi Tamás

Rendező: Spah Dávid

Operatőr: Spah Károly

Produkció: Pei Lofti

Art Director: Lannert Ádám

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése