TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Különleges installációval lepte meg az Óbudai Egyetem és a Corvinus Egyetem diákjait az apróhirdetési portál.

Az Jófogás 3-3 napig egy komplett nappalit rendezett be a portálról beszerzett bútorokkal. A két intézményben a diákok szabadon próbálhatták ki, milyen egy lehet egy olyan helyiségben ejtőzni, amit a netről, használtan vásároltak. A fiatalok csocsóztak, kávéztak, X-boxoztak, így kapcsolódtak ki az órák közti szünetekben. A kitelepülésekről egy rövid videós összefoglaló is készült:

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése