TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Érkezik a zöld dobozos, kivi-alma ízű Summer Edition, amely májusban kerül ki a boltok polcaira limitált mennyiségben.

A klasszikus, a cukormentes, a vörös áfonyás és a kék áfonyás változatok mellett a fogyasztók nyáron kivi-alma ízben is élvezhetik majd a terméket. Az új, zöld dobozos Red Bull összetételét tekintve megegyezik a klasszikus változattal, ízvilága azonban a hazai piacon egyedi. Az új termék bevezetésével egy időben visszatér a tavalyi év slágere is, a sárga dobozos, trópusi Summer Edition, ami mostantól a Red Bull termékkínálat állandó részét képezi.

A Red Bull számára Magyarország kiemelten fontos terület, ezt jelzi az új termék bevezetése is, valamint a számos különleges kezdeményezés, amellyel a cég jelen van hazánkban, így például a július 16-17-én újra Budapestre érkező Red Bull Air Race műrepülő világbajnokság is.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése