TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Érkezik a zöld dobozos, kivi-alma ízű Summer Edition, amely májusban kerül ki a boltok polcaira limitált mennyiségben.

A klasszikus, a cukormentes, a vörös áfonyás és a kék áfonyás változatok mellett a fogyasztók nyáron kivi-alma ízben is élvezhetik majd a terméket. Az új, zöld dobozos Red Bull összetételét tekintve megegyezik a klasszikus változattal, ízvilága azonban a hazai piacon egyedi. Az új termék bevezetésével egy időben visszatér a tavalyi év slágere is, a sárga dobozos, trópusi Summer Edition, ami mostantól a Red Bull termékkínálat állandó részét képezi.

A Red Bull számára Magyarország kiemelten fontos terület, ezt jelzi az új termék bevezetése is, valamint a számos különleges kezdeményezés, amellyel a cég jelen van hazánkban, így például a július 16-17-én újra Budapestre érkező Red Bull Air Race műrepülő világbajnokság is.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése