TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A H&M már másodjára kapott lehetőséget, hogy a Metropolitan Múzeum Divatintézetének jótékonysági gálájára hírességeket öltöztessen fel.

A H&M különleges, egyénre szabott összeállításokat készített Ciara, Jennifer Hudson, Hailee Steinfeld, Lucky Blue és Pyper America Smith, valamint Amber Valletta részére az év legnagyobb presztízsű divatestélyére. Az idei kiállítás témáját – Manus x Machina: divat a technológia korában – inspirációként felhasználó H&M-csapat kézműves hagyományokat, valamint a legmodernebb technológiákat és anyagokat egyaránt felhasznált az egyéni összeállítások megalkotásához. A vörös szőnyegen való felvonulás és a kiállítás megtekintése után a vendégek a H&M asztalához csatlakoztak a jótékonysági gála idejére.

„ A H&M-nél a divat a legnagyobb szerelmünk, és rendkívül inspiráló volt ilyen nagyszerű vendégek számára öltözékeket készíteni, méghozzá minőségi technikák és díszítések alkalmazásával” – mondta Pernilla Wohlfahrt, a H&M tervezői és kreatív igazgatója.

 

A „Manus x Machina” a géppel és az emberi erővel készített öltözékeket egyaránt ünnepli, miközben a hagyományok egyre erősödő elhalványulását vizsgálja. A téma arra inspirálta a H&M tervezői csapatát, hogy az egyes vendégek egyéniségére reflektáló öltözékeket alkosson olyan technológiák alkalmazásával, mint a lézerszabás, kézi hímzés, tollazás, hőkezelés, koptatások és gépi szövés.

 

Az énekesnő Ciara részletgazdag és merész ruhája kézzel készült, mintha egy ékszerész munkája lenne. A ruha levélszerű fémláncokból álló, Swarowski kristályfüggőkkel díszített, rombusz alakú hálójához csatlakozó nyakpántja sportos hátrésszel folytatódik.

Jennifer Hudson színész-énekesnő egy testhezálló, fehér selyemruhát viselt, amely a kézi díszítés szépségét mutatta meg 3D-s aprógyöngyökkel, francia csomóhímzéssel és kézzel olvasztott flitterekkel. A ruha egy fényűző, négy láb hosszú uszályban végződött.

Hailee Steinfeld színész-énekesnő smaragdzöld estélyit viselt, testhez simuló flitterekkel kirakott felsőrésszel és földig érő, középen magas hasítékú selyemszatén szoknyával.

Lucky Blue Smith modell elegáns megjelenését egy fehér selyeminggel viselt tört fehér, olasz gyapjúból készült, vállban megerősített szmokingkabát biztosította – mindkét ruhadarabot Swarowski gombok díszítették. A modell bőrnadrágját fémes fényű, kék bevonattal látták el.

Pyper America Smith modell színváltós ruhájának lézervágott viniltollai és a selyemtüll alapra, valamint a flitteres felsőrészre kézzel varrott rojtjai a gépi és a kézi technikákat egyesítették.

Amber Valletta modell egy fenntartható anyagokból készült, elegáns összeállítást viselt. A sötétkék selyemtafota ruhát több, mint 1000 kézzel kivágott és varrott bioselyem-szirom, valamint újrahasznosított műanyag flitter díszítette. A lézervágott szirmokat fényvisszaverő vinillel hőkezelték. A modell férje, Teddy Charles széles selyemhajtókával és megerősített vállal ellátott, fekete gyapjúszmokingot viselt.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése