TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Radeczky Zoltán, a Magyarországot, Horvátországot, Szlovéniát, Bosznia-Hercegovinát magába foglaló AVON Pannónia Csoport ügyvezető igazgatója vette át az AVON németországi piacának irányítását is.


Feladata visszahelyezni az AVON németországi vállalatát a kozmetikai piac világtérképen az őt megillető pozícióba. Kinevezése eddigi eredményeinek elismerése, irányítása alatt ugyanis jelentős mértékben nőtt a Pannónia Csoport profitabilitása, mégpedig egy rendkívül dinamikusan változó üzleti környezetben.


Radeczky 2007-ben került az AVON-hoz, pénzügyi igazgatóként. 2011-től az AVON Duna-csoport (Magyarország, Bulgária, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Albánia, Montenegró) értékesítési igazgatói pozícióját töltötte be. 2012 végén az új területi felosztással létrejött Pannónia Csoport ügyvezető igazgatójává léptettek elő. Irányítása alatt a Csoport minden országa stabil növekedést produkált; innovatív üzleti megoldások bevezetésével, invesztíciók hatékony átcsoportosításával, és a korlátozott erőforrások kiegyensúlyozott felhasználásával járult hozzá a cég profitabilitásának jelentős növekedéséhez.


„Németország esetében jelenleg az a legfontosabb, hogy az elmúlt évek negatív tendenciái hatására kialakult dolgozói morált sikerüljön javítanunk és egy erős, összetartó csapattal szálljunk harcba a cég fellendítéséért. Ez Európa legnagyobb kozmetikai piaca a maga 9 milliárd dolláros forgalmával, azonban vállalatunk az elmúlt 1-2 évtizedben drámai hanyatlásnak indult az országban. A közép-európai régió víziójának központi építőeleme a német piac felvirágoztatása és növekedési pályára állítása. Az elkövetkező években ettől az országtól várjuk a legjelentősebb árbevétel növekedést, a jelenlegi kinevezés pedig már ennek a célnak az elérését szolgálja. Az első időszakban munkaidőmnek közel 60%-ában támogatom majd a németországi csapat munkáját” – mondta Radeczky Zoltán az új pozíció kapcsán.


Radeczky Zoltán különösen büszke arra, hogy az AVON Pannónia Csoport vezetésére egy profi és összetartó menedzsment csapatot sikerült felépítenie, akik távollétében irányítják majd a csoport működését.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése