TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Megújult a Délutáni RoadShow a Music FM-en

7597
Új korszak kezdődött a kereskedelmi rádió életében. A délutáni műsorban mostantól a stúdióból Kasuba L. Szilárd jelentkezik, míg az utakra Ferencz József, azaz FittiKém tér vissza.

Több ponton is megújulást harangozott be Kiss Anikó az év elején, ennek első hallható jele, hogy egy teljesen új csapat vette át a Délutáni RoadShow vezetését. „Januárban egy átfogó kutatást végeztünk, amiben a műsorvezetők kedveltségét és ismertségét is vizsgáltuk. Ebből derült ki, hogy bizonyos műsorok terén megértek a változások” – adott magyarázatot a program- és vezérigazgató.


FittiKém az első adásban torzított hangon szólalt meg és egy zöld maszkban járta be a várost


A megújult RoadShowban tulajdonképpen két „nagy visszatérést” jelentettek be. Hosszabb vidéki elvonulás után újra fővárosi médiában hallhatjuk Kasuba L. Szilárdot. A népszerű műsorvezető korábban a TV2 és az RTL Klub csatornákon is dolgozott és a Rádió 1 adónál is vezetett műsort, hosszabb ideje azonban vidéken élt, ahol a rádiózás mellett több mindennel is foglalkozott. „Természetesen a rádiózás örök szerelem maradt” – meséli Szilárd, aki egy debreceni rádió programigazgatójaként és műsorvezetőjeként maradt ekkor is az éterben.

 

Nagy visszatérőként került a Music FM mikrofonja mögé a Délutáni RoadShow másik műsorvezetője. Ferencz József, alias FittiKém, aki a rádió születésétől már vezette ezt a műsort. „Tulajdonképpen FittiKémre lett kitalálva annak idején a RoadShow, és szerintünk a száguldó riporter műfajban nincs nála jobb” – meséli Kiss Anikó. Egy év után a szabad szájú műsorvezető és a rádió útjai mégis elváltak, de ennek nem szakmai okai voltak „Fitti nagy tehetség, de olykor embert próbáló volt vele az együttlét. Azóta azonban eltelt három év, úgy döntöttunk, hogy új esélyt adunk a közös munkának, a hallgatók nagy örömére, hiszen a kutatásainkból az is kiderült, hogy népszerűsége még mindig jelentős és sokan kötik még mindig össze nevét a csatornával” – vallotta be a vezérigazgató.

A rádióadó rajongói és munkatársai március 26-án egy fergeteges partin ünnepelték meg, hogy a Music FM négyéves lett. Az Akvárium színpadán a hazai popszakma színe-java mellett egy nemzetközi sztár dj is fellépett.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése