TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Immáron negyedik alkalommal adományozott „Díj a Törődésért” elismerést a KRIO Családi Őssejtbank a kismamák által legjobbnak tartott hazai szülészetnek.

A díjat a 2015-ben szerződést kötött ügyfelek értékelése alapján osztotta ki az intézet. A kismamák által kitöltött elégedettségi kérdőíveken legjobbnak értékelt kórház szülészete kétmillió forint értékű egészségügyi berendezést vásárolhat a KRIO jóvoltából.

A Díj a Törődésért elismerést a KRIO Családi Őssejtbank 2012-ben alapította, amellyel az ügyfelei által az országosan legjobbnak ítélt szülészetet szeretné elismerésben és támogatásban részesíteni. Az elmúlt három évben több ezer újdonsült anyuka mondta el véleményét, amely szerint most először került a díj a fővárosba. Az elégedettségi kérdőívek alapján a kismamák 2015-ben az Uzsoki Utcai Kórház szülészeti osztályát tartották a legalkalmasabb környezetnek a szüléshez. Fontos kiemelni, hogy ez nem csak a technológiai és infrastrukturális adottságokat jelenti, hanem az orvosok, az ápolók és a kórházi személyzet kiemelkedő teljesítményét is, a dolgozók felkészültsége, segítőkészsége és az egészségügyi szolgáltatások minősége alapján.

 

A KRIO Családi Őssejtbank számára rendkívül fontos, hogy a kismamák, édesanyák mindenhol a lehető legmagasabb szintű ellátást kapják, ezért hirdetik meg évről-évre a „Díj a Törődésért” programot. A kérdőív kitöltésével az édesanyák hozzájárulhatnak az általuk kiválónak ítélt intézmény elismertségének növeléséhez, és hozzájuttathatják egy értékes gyógyászati berendezéshez is.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése