TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A törődésre és gyengédségre ösztönző Milka Karácsony Express személyre szóló üzenetek továbbítására született.

A „lila csokit” gyártó és forgalmazó Mondelez Hungária ezenfelül tízmillió forintot adományozott a Magyar Vöröskereszt számára. Az adomány átadására a Milka alpesi faházának megnyitásakor került sor, melyen részt vett Molnár Ferenc Caramel is, aki a Milka gyengédség nagyköveteként örömmel csatlakozott a jótékonysági akcióhoz.

Tíz, száz, ezer
A Magyar Vöröskeresztnek átadott 10 millió forint összegű támogatást a segélyszervezet elsősorban hátrányos helyzetű családok mindennapjainak jobbá tételére használja fel. Az országos segélyszervezet tíz helyszínen működteti az úgynevezett Családok Átmeneti Otthonát (CSÁO). Ezekben az otthonokban a Magyar Vöröskereszt munkatársai összesen 100 családot látnak el, ami évente több mint 1000 fő szociális támogatását jelenti.


Caramel, a gyengédség nagykövete
A Milka Karácsony Express kampánya keretében az egyik közép-magyarországi átmeneti otthont látogatta meg Caramel is, aki beszélgetett és énekelt az ott lakókkal, valamint tiszteletjegyeket adott át 10 éves jubileumi koncertjére. „Mindenki tudja, hogy a karácsony a szeretetről, az odafigyelésről szól. Vannak olyanok, akiknek a legalapvetőbb körülményekért és figyelemért is keményen meg kell küzdeniük. Mélyen megérintenek azok a sorsok, amikkel az otthonban találkoztam. Örülök, hogy sikerült egy pici örömet szerezni azoknak, akiknek erre a legnagyobb szükségük van. Nagyon várom, hogy újra lássam őket a koncerten” – beszélt a látogatásról Molnár Ferenc Caramel.A Milka a

Magyar Vöröskereszt öt kiemelt tevékenységét támogatja
„A jelentős segítség révén a hátrányos helyzetű és mélyszegénységben élő családok megsegítése mellett meleg takarót, ételt, forró italt tudunk adni a hajléktalan otthonokba, illetve az éjjeli menedékhelyre jutók számára, valamint készségfejlesztő eszközöket szerezhetünk be fogyatékos nappali otthonainkba. Emellett, a támogatásnak köszönhetően hátrányos helyzetű és rászoruló nagycsaládok gyermekei is megtapasztalhatják majd a táborozás és kirándulás élményét” – mondta Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója.

 

Személyre szabott üzenetek szeretteinknek a Milkától
A Milka Karácsony Express az emberi kapcsolatok fontosságára hívja fel a figyelmet, gyengédségre és törődésre ösztönöz. Segítségével játékos módon oszthatjuk meg személyre szabott jókívánságainkat és gondolatainkat szeretteinkkel és barátainkkal is.„Sokszor túl kevés idő jut arra, hogy azok felé forduljunk, akiknek a legnagyobb szükségük lenne a szeretetre és a gondoskodásra. Bízom benne, hogy támogatásunkkal sok család karácsonyát és mindennapjait sikerül szebbé varázsolni – mondta Pósa-Somos Ágnes, a Milka táblás csokoládék márkamenedzsere. – Feladataink és az ünnepet megelőző forgatag közepette a Milka Karácsony Express-szel pedig egyszerűbbé szeretnénk tenni, hogy kifejezhessük gyengédségünket és törődésünket, hiszen segítségével néhány pillanat alatt személyes, szívhezszóló levelet küldhetünk akár azoknak is, akikkel nem találkozunk az ünnepek alatt” – tette hozzá a Milka képviselője.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése