TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Végre Budapestre jön James Arthur!

7561
A világhírű James Arthur novemberben hazánkban koncertezik, az Impossible című világsláger előadója először lép színpadra Magyarországon.

A brit X-Faktor 2012-es győztese 1988. március 2-án született az angliai Middlesbrough-ban, édesapja skót, édesanyja angol származású. James 15 éves kora óta írja és rögzíti dalait. Több bandában énekelt, 16 éves volt, amikor három helybéli sráccal közösen megalapította első zenekarát Traceless néven. Ezt követte a Moonlight Drive, Cue the Drama, Gift For A Girl, Save Arcade és a 2011. év márciusában alakult The Emerald Skye. Dalaiban helyet kap gyermeki őszintesége, fátyolos énekhangjával, óriási kifejezőerővel kelti életre mindazt, ami ő. Neve azonnal közismertté vált, amikor átütő előadásával bekerült az angol tehetségkutató műsor 9. évadjába, amit aztán meg is nyert.

Legelső dala az Impossible egyből világsláger lett, közel 82 millióan nézték eddig a youtube-on. Minden dalát azonnal felkapják a rádiók. James Arthur azóta is természetességével, egyszerűségével, tisztaságával, energiájával és őszinteségével bűvöli el a hallgatóságát. Több mint 1,2 millió lemezt adott el Angliában és további 2,5 millió lemezt adott el a világ többi országában. Hírneve, karrierje és rajongótábora folyamatosan bővül, de ő megmaradt ugyanannak a szerény és tehetséges fiúnak, aki volt. Amikor énekel, belátni a szíve mélyére, kinyílik a világ és marad a csoda, amit a zene és hangja ad. A budapesti koncerten új és régi dalok lesznek hallhatók az énekes egyedi előadásban. Fantasztikus, fergeteges koncertnek ígérkezik, amelyre a Ticketpro és a Ticket "A" országos hálózatában kaphatók a jegyek.
Facebook-esemény ITT!

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése